Máme dva nebo tři prezidenty?

Vlastně máme tři prezidenty, ale ten, co se jmenuje Zeman, nemůže zřejmě o ničem rozhodovat. Netuší, že místo něho rozhoduje Mynář a Ovčáček, že se do "prezidentské funkce," zvolili sami.. Alespoň je v něčem Česko nejvýraznější. 

Dlouho jsem nepsala, protože jsem strašně popletená z toho všeho, co se tady děje, protože se hází miliardami, protože se lže o zdravotním stavu prezidenta Zemana, protože nám vládne s velkou radostí mluvčí Ovčáček a kancléř Mynář, takže se ptám "kde to žiju?" A odpověď zní, že žiji i s ostatními v totálním chaosu, kde si s námi hrají dva divní pánové, kteří se zvolili sami do funkce prezidenta, který je velmi vážně nemocný. Chtěla jsem napsat, že žiji v bordelu, ale i tam je nějaký řád..

Myslím si, že čeští občané už si vykroutili krky, jak kroutí hlavou nad všemi nevyřešenými kauzami. Je toho na ně moc. Premiér Babiš je podle celé EU na svém místě neoprávněně. Ale EU není český člověk, jenž sleduje TV a poslouchá, jak je Čapí hnízdo o. k., jak se posílají "legálně" milióny do Francie a naopak atd. atd., nemá to cenu vše vypisovat. Poté se český člověk musí koukat a poslouchat, jak budoucí premiér Fiala nebude pomáhat svému národu, naopak sníží schodek státního rozpočtu o několik desítek miliard a to na úkor každého slušného člověka.

Neleze mi do hlavy, jak je možné, že se politici nestydí, neleze mi do ní ani to, jak mluví o státním rozpočtu každý oslovený politik, jakoby tak složitému tématu rozuměli. A vůbec mi neleze do hlavy, proč si kontroverzní politické osobnosti rozdělují ministerská křesla, když se nijak výrazně neuplatnili svými činy či politickými postoji tak, abych měla důvod říct tiše řekla "bravo." 

Pokládám tuto současnou situaci za trestuhodnou. Kde je nějaké právo a spravedlnost? Kde je nějaká morálka, kde jsou zákony? No a takto bych se mohla do nekonečna. Díky tomu všemu se Česko pro mě stalo zemí čtvrtého světa, jelikož předběhlo ve všem země třetího světa.

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Katerina Kaltsogianni | sobota 6.11.2021 9:34 | karma článku: 14,53 | přečteno: 510x