Kohoutí hnízdo x Čapí hnízdo

Kohoutí hnízdo sídlí v Bruselu, odkud na nás kokrhají kohouti. Mají tam i slepice, ale určitě se na všechny nedostane. Jsou tam i bílí koně, vzácná rasa, která vypadá jako lidi. Pochopte konečně, proč nechají ptáci žít Čapí hnízdo

Jedna blogerka napsala, že "Jak se daleko Brusel vzdálil od lidí," tak nějak. On se nevzdálil, on přestal pro lidi fungovat, určitě jim nejde naproti. Důvod proč nejde? No, nejde, protože nemá nožičky, nepohne se z místa, jelikož z takového hnízda, kde vládnou kohouti a vytrhávají slepicím peří ze zadku, se prostě nechodí pryč. A Babiš to moc dobře ví, takže si s tím bruselským hnízdem, potažmo i s národem, který si nechává dobrovolně škubat peří, nejen na zadku, si hraje a hraje. A my se tady zbytečně rozčilujeme, píšeme nesmysly, ale hlavně nebojujeme.

Takže přemýšlím, že si jednoduše zařídím slepičí hnízdo. Potřebuji dva kohouty, jednoho bruselského a druhého z českého chovu, zkusila bych i z chovu slovenského. To nebude problém. A uvidíme, který bude agresivnější. 

Staly se z nás slepice, něco nám hodí z jednoho nebo druhého hnízda, my to sezobeme, aniž bychom věděli co zobeme. Některé slepice a kohouti jdou přímo po koblihách. Kdo na to má krmit slepice a kohouty koblihami? Brusel je pozadu, ten je krmí dotacemi, vesměs prapodivnými, ale budiž. Už jsem také slepice, nevím, co se tam děje ztratila jsem přehled, jsem ráda, že si zobnu toho, co mi hodí majitel Čapího hnízda nebo kohouti z bruselského hnízda.

Vážně se z nás stali slepice i kohouti. Kdákáme, nic jiného neděláme, jenom kdákáme a čekáme, který z kohoutů na nás skočí a oškube nás o všechno. Kohouti řvou, jak to mají ve zvyku, protože se volně pohybují. Kdyby byli zavřeni v kurníku nebo někde, odkud se nedostanou ven, tak je klid. Ale ani toto se nestane.

Docházím k tomu, že si nic zařizovat nebudu, protože nejen Česko, ale i jiné státy se proměnily v slepičí hnízda, kde pochoduje pár kohoutů, kteří nejsou v kurníku, řvou od čtyř hodin od rána a kokrhají jako vítězové do noci, i když kohouti údajně v šeru či noci nevidí. No jo nevidí, ale umí zobat, to se jim musí nechat.

Proč neuděláme regulérní kohoutí zápasy. Ty by byly zajímavé, to je masakr, když se kohouti rvou. Z bílých koní bych udělala ohradu a nechala bych všechny ty kohouty zápasit, aby se zlikvidovali sami mezi sebou.

Chápu, že se mnohým, obzvláště jedné blogerce, nebude líbit, že jsme slepice. Jo, jsme slepice a buďme rády i rádi, že si ještě můžeme zobnout.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Katerina Kaltsogianni | středa 15.9.2021 7:26 | karma článku: 12,83 | přečteno: 491x