Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím, psi do restaurací patří. S jistými výjimkami. Do restaurace nepatří bernardýn, který kudy jde, tudy se za ním táhne odporná vazká bílá slina. Než vypije půku misky s vodou, znovu je miska plná, neb do ní pes naslintá. Zažila jsem v době poledních obědů v Zámecké restauraci v Poděbradech, a bylo to hodně eklhaft. :-)

0 0
možnosti
Foto

Psi samozřejmě do restaurací patří a já rozhodně odmítám každý projev diskriminace těchto bytostí, pokud jsou způsobilí být hosty, nesklízejí bez vyzvání ze stolů a nenapadají personál ani hosty. S vyjímkou případů, kdy mohou zachránit svého pána před agresivním personálem nebo konzumenty. Neměli by v restauraci nadměrně štěkat(psi). Pokud je to z hladu, měl by být majitel zatčen. Pokud je to žízní, měl by být zatčen majitel psa i hospodský.

1 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 949x
Jsem optimista a mojí největší životní hodnotou je štěstí. Jdu si za tím, co si vezmu do hlavy. Miluju knihy, moře, ryby, čokoládu a nejvíce svoji dceru. V dnešní hektické době ocením "svatý pokoj" a "zenový klid". Moc ráda vařím, věřím na karmu a ve spoustě věcech jsem konzervativní.

Seznam rubrik