Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejsou to hormony, ale... proste nebylo by lepsi si jit lehnout, zatimco mala spi (nemusite spat, ale proste odpocivat a vypnout) misto psani, misto uklizeni...proste nabrat sily. Kdyz je clovek unaveny, zvlada vse hur. I ten krik vseho milovaneho ditete...

2 0
možnosti

Michale, já nepotřebovala od lidí podržet, já si potřebovala ulevit a od toho mám svůj blog, na který si, s povolením, budu psát, co já budu chtít ;-)

1 5
možnosti

Á pro dobrotu na žebrotu ;-D

4 0
možnosti

Není to poporodními hormony, je to prostě jen hormony ;-D

Nenakládejte si toho na sebe tolik a radši si užívejte procházek, nebo bince doma a uklízejte, vařte a perte, když malá spí. Vím, že něco se musí vyřídit neodkladně, takže spíš líp plánujte. A nepiště o tom blogy, tady vás lidi moc nepodrží ;-)

5 0
možnosti

Michale, já nepotřebovala od lidí podržet, já si potřebovala ulevit a od toho mám svůj blog, na který si, s dovolením, budu psát, co já budu chtít ;-)

1 5
možnosti
Foto

člověk je od přírody nastavený tak, aby ho dětský křik dráždil a on dělal vše pro to, aby ho uklidnil. Nakrmil, přebalil, pohoupal, mluvil na něj. Kdyby nás to nevzrušovalo, tak by to bylo zlé.

2 0
možnosti
Foto

Já myslím, že jste prostě nevyspalá,  a tím pádem inklinujete k podrážděnosti i tam, kde byste jindy zvládla situaci levou zadní.. Každý z nás - rodičů - si tím prošel. A to Vás ještě čekají zoubky...;-) Ale mám pro Vás dobrou zprávu - tyhle trable přejdou... jen jaksi nastanou jiné... Na pár měsíců musíte zatnout zuby, o ničem jiném to není. Držím palceR^

5 5
možnosti

J84i66r14k30a 72K61o93c40h

13. 2. 2013 15:47

a misto toho aby se vyspala tak de o pulnoci psat blog

2 5
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 949x
Jsem optimista a mojí největší životní hodnotou je štěstí. Jdu si za tím, co si vezmu do hlavy. Miluju knihy, moře, ryby, čokoládu a nejvíce svoji dceru. V dnešní hektické době ocením "svatý pokoj" a "zenový klid". Moc ráda vařím, věřím na karmu a ve spoustě věcech jsem konzervativní.

Seznam rubrik