Exekutoři stěhují neplatiče v Janově. Konečně!

Zdá se, že tzv. nepřizpůsobivé menšině (a pozor, nejde mi o menšinu etnickou!) pomalu končí sladké časy nicnedělání a žití na úkor slušné většiny. Bylo na čase!!! Protože pokud Většina nepřestane donekonečna ustupovat Menšině, mohla by se jednoho ošklivého dne dočkat toho, že ji Menšina totálně převálcuje a zničí...

V Janově dnes začali exekutoři stěhovat neplatiče - hlásá hlavní zpráva dne na jiném serveru (předpokládám, že Idnes takovou zprávu velmi brzy zařadí rovněž). Chomutovská radnice už začala konat před pár dny (viz můj poslední blog). HURÁ! Jako normálního slušného občana mě tyto kroky opravdu upřímně těší - nikoliv proto, že se "raduji z cizího neštěstí", jak mě zcela mimózně osočil jistý diskutující pod mým článkem "Bravo, Chomutovská radnice!", ale prostě proto, že snad konečně začnou platit zákony PRO VŠECHNY!

V posledních letech jsem totiž měla dojem, že my, slušná většina, jsme zde dobří jen k tomu, poctivě vše platit, dodržovat zákony, ale pomalu už si nesmíme ani drobně zanadávat, když se někdo jiný takto nechová a obtěžuje nás tím nad únosnou míru. Jen koukněte na webové články o nepřizpůsobivých, zejména jsou-li "opálenější" - v drtivé většině není možno ani připojit svůj názor, protože redakce diskusi pro sichr zavře hned na začátku. Aby náhodou někdo nenapsal nedejbože něco pravdivého...?? Prostě takové "plať, ale drž pusu a krok"...? Ale to už tady bylo, ne?

Je nejvyšší čas, naučit onu nepřizpůsobivou Menšinu, že zákony nejsou jen od toho, aby určovaly, jaká oni mají práva, dávky a výhody. Že zákony s sebou nesou i povinnosti - pro všechny!

Zúčastněné (Janovští exekutoři, Chomutovská radnice a další, kdo ještě seberou odvahu konečně problémy adekvátně ŘEŠIT) úpěnlivě prosím: vydržte a odolejte tlakům různých pseudohumanistů a rádobylidumilů, kteří hledají sebemenší záminky k nespravedlivé kritice toho, co děláte! Slušní a rozumní lidé stojí za vámi!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Kateřina Kašparová | pátek 27.2.2009 11:37 | karma článku: 37,10 | přečteno: 2132x
  • Další články autora

Kateřina Kašparová

Neschopní vpřed!

2.11.2015 v 18:39 | Karma: 43,27