Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Kru-cipísek

24. 4. 2009 10:54
Ha ha ha ...

Absolutně nechápu, jak tahle povedená mluvčí Bouda se vůbec opováží kritizovat nějaké zastavování diskuzí pod články, když ona sama přesně tohle dělá u svých článků (například její článek Jak to bylo s Ready Kirken). Tomu teda říkám charakter! Dělá něco, kvůli čemu jiným veřejně nadává. To chce už teda opravdu náturu...

0 0
možnosti
K

katkaBK

29. 8. 2008 22:09
diskuse o ubitém kotěti

teď koukám, na Novinkách je bloklá diskuse o tom, jak 53-letý opilec umlátil o zem kotě. Žeby pán byl z opálenější části obyvatelstva? Jinak si to nedokážu vysvětlit...8-o

0 0
možnosti
S

Semper2

29. 8. 2008 18:20
Stáhněte si a uložte!

Celý text Alaina de Benoist (podstatně rozsáhlejší, včetně "nejožehavějších" pasáží) zveřejnil časopis Západ a je ke stažení ve formátu PDF ne níže uvedené adrese.

Doporučuji každému, kdo se nechce nechávat oblbovat českými novináři a TV.

Též by si to měli přečíst censoři, aby si uvědomili, co vlastně dělají.

http://www.narmyslenka.cz/knihy/ZAPADbenoist.pdf

!!!

0 0
možnosti
S

Semper2

29. 8. 2008 17:23
Svět podle multikulti - děti vyhazovány ze škol

Dokonce děti jsou vylučovány ze škol, aby byli jejich rodiče potrestáni za své „špatné myšlenky“. Vědci, jejichž experimentální práce vyvracejí současnou "víru" ve všemohoucnost prostředí při rozvoji duševních schopností, jsou na veřejnosti pranýřováni jako šarlatáni. Umělečtí kritikové, kteří se rozčilují nad nicotností současných výtvarných a hudebních děl, jsou nazýváni „nacisty“. Advokátům je vyhrožováno, že budou zbaveni možnosti vykonávat praxi. Rozhlasové stanice jsou nuceny skončit, protože si prý svobodu slova vykládaly příliš velkoryse. Poštovní úřady se odvolávají na „doložku svědomí“, aby odepřely dopravu nebo doručení jim nevítaných novin či prospektů.

Z textu Alaina de Benoist

Tolik situace ve Francii p.Tydlitátová p. Šula,p. Kostlán ap. spolky, jsou právě takovým referátem tiskového dohledu, jakým disponovali komunisté u nás do r. 89´a jakým - ovšem mnohem výkonějším - disponují dnešní západoevropští neomarxisté .

Nenechme si to líbit a nenechme se zastrašit !

0 0
možnosti
S

Semper2

29. 8. 2008 17:05
Něco pro Katku - a pro všechny kdo nejsou předposraní

Text Alaina de Benoist o současných poměrech v Sarkozyho Francii /(část), celý na Neviditel. psu/

"...Vydavatelům dnes hrozí bojkot, jestliže vydají politicky nekorektní autory, útok může přijít z novin, z centra univerzity nebo od některého „vlastního“ autora. Obchodníci se zdráhají prodávat knihy, jejichž obsah se nelíbí. Editoři sborníků na poslední chvíli vyřazují články, které sami objednali. Nakladatelé jsou vylučováni z knižních veletrhů s odůvodněním, že jejich ediční plán neodpovídá osobnímu přesvědčení pořadatele. Stánky na knižním veletrhu v Paříži jsou vydrancovány a sousední vydavatelé přicházejí s peticemi, ne aby odsoudili agresory, nýbrž napadené. Kdo se k „rituální exkomunikaci“ nepřidá, ocitne se na vedlejší koleji. „Význam knihy bude brzy posuzován jen podle mlčení, které ji obklopuje,“ napsal nedávno Michel Mourlet."!

0 0
možnosti
S

Semper2

29. 8. 2008 17:11
Něco pro Katku - a pro všechny, kdo nejsou předposraní/II.

POKRAČOVÁNÍ/

"Současně z podnětu státních zastupitelství nebo lobbistických skupin přibývá soudních řízení, které mají přivést nepohodlné narušitele statu quo k rozumu (tj. mlčení), už jen kvůli pozdvižení vyvolanému médii. Přitom se neodsuzuje pouze jednání, nýbrž také smýšlení, třebaže je vyjádřeno nepřímo nebo v náznacích. K tomuto účelu se schvalují zákony ad hoc, tzn. zákony vznikající ze situace, namířené výlučně proti lidem a skupinám v tom kterém konkrétním případě; zákony stanovující výklad minulosti, který je podle trestního práva relevantní (tzn. má rozhodující význam). Historická pravda tak nyní spadá pod právní agendu a soudci jsou delegováni na pomoc silám údajně ohrožené „paměti“ (národa). Ve Francii byly úřady zakázány knihy a noviny nazvané „Ředitelství veřejných svobod“ - Orwell dává pozdravovat! Protože citovali sv. Tomáše, skončili vysokoškolští učitelé před soudy, které se věci kategoricky ujaly.

0 0
možnosti
VJ

Bochi1

28. 8. 2008 3:40
Podivná argumentace

Ale paní Kašparová, co nám to tu pletete dohromady? To, že platíme daně nám nedává žádné absolutní právo vyjadřovat se v nějaké diskusi na soukromém webu, resp. aby majitel či provozovatel tohoto webu měl povinnost opublikovat každému cokoliv. Nejdříve si zjistěte, jaký má význam slovo "cenzura", než s ním začnete operovat.

Také mě štve politická hyperkorektnost a připodělanost některých našich internetových zpravodajských serverů, ale argumentovat "poctivým občanem, který platí daně" je v tomto případě zcestné.

0 0
možnosti
K

katkaBK

28. 8. 2008 19:18
Re: Podivná argumentace

takže platit a držet hubu a krok? To už tady ale bylo...:-/

0 0
možnosti
K

katkaBK

27. 8. 2008 17:17
diskuse o leteckém neštěstí

... je toho přímým důkazem - co tam už se objevilo hnusáren...:-© kdyby to bylo letadlo plné romů, tak ani diskusi neotevřou

0 0
možnosti
BN(

Bůh Nejvyšší (12)

27. 8. 2008 17:36
Kdyby bylo letadlo plné Cikánů,

jednalo by se s pravděpodobností hraničící s jistotou o repatriační let placený státem, odkud letadlo startovalo. ;-D

0 0
možnosti
D

doktor_bota_2

26. 8. 2008 18:44
Autorka se mýlí,

když má pocit, že se redakce iDNES snaží o nějaký filtr, který by umožňoval tvrdit, že nám je zakazováno svobodné vyjádření názoru. Ačkoliv mám na iDNES velmi negativní názor (a to jak v otázce novinářské objektivity, tak v otázkách faktické i gramatické kvality článků), tak pokud jsem ho v diskuzi slušně prezentoval, nikdy se mi nestalo, že by byl smazán. Vyjímkou je ostrá kritika konkrétních redaktorů, kdy nejspíš hraje roli jejich uražená ješitnost - to se ale stává málokdy. Co se týče zrušených diskuzí - ano, je smutné, že se lidé nedokážou vyjádřit tak, aby neporušili základní zásady slušnosti a současně přesně vyjádřili svůj názor. Bohužel je pak moderátor (který má jako tu hlavní úplně jinou práci) nucen zrušit celou diskuzi, protože nehodlá riskovat, že nějaká organizace na ochranu flákačů sníží kredit celého portálu a nemá čas každé dvě minuty procházet diskuzi kvůli hlupákům.

0 0
možnosti
V

Vikina

27. 8. 2008 1:53
Re: Autorka se mýlí,

Nicméně, mažou se tu o sto pryč i příspěvky. které neobsahují žádné vulgarity, někdy stačí jen narážka

0 0
možnosti
S

Semper2

26. 8. 2008 18:39
Něco z klasiků...

Ve knize "Praktische Idealismus" vydané r. 1925 (!) jeden z architektů budoucí EU/Panevropy Coudenhove- Kalergi píše:

„Člověk vzdálené budoucnosti bude míšencem. Dnešní rasy a kasty padnou za oběť postupnému překonávání předsudků, prostoru a času. Euroasijsko-negroidní rasa budoucnosti, vnějším vzhledem podobná staroegyptské, nahradí dnešní rozmanitost národů a rozmanitosti osobností… Ve velkoměstech se setkávají národy, rasy, stavy. Městský člověk je obvykle míšencem těch nejrůznějších sociálních a národnostních prvků. Ukládají se v něm protichůdné charakterové vlastnosti, předsudky, zábrany i světový názor jeho rodičů a prarodičů, nebo se přinejmenším navzájem kombinují a oslabují. Následkem toho pak takový míšenec v sobě spojuje – a tím i umocňuje – bezcharakternost, nedostatek zábran, slabost vůle, vrtkavost, neuctivost, věrolomnost, nezávislost na předcích a šíři duševního horizontu.“

(cit. podle revue Politische Hintergrundeninformationen č. 10/1991)

0 0
možnosti
BN(

Bůh Nejvyšší (12)

27. 8. 2008 17:38
Takový míšenec je pak pro současnou fašisticko-oligarchickou

"demokracii" také snáze ovladatelný, právě pro absenci kulturních i společenských vazeb na minulost.

0 0
možnosti
JP

JVP

26. 8. 2008 13:46
proč?

nemyslím si, že by provozovatelé podobných webů prováděli cenzuru z vlastního potěšení. Oni provozují tyto servery  a jsou tedy zodpovědni za jejich obsah. No a pokud se rozjede nějaká "nevhodná" diskuze, ze které koukají pro provozovatele problémy, je pro něj jednodušší tuto diskusi zastavit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4878x
Novinářka (Český rozhlas - st. Praha a Radiožurnál 90-93, TV Nova 94-98). Od r. 98 podnikám (mediální tréninky a poradenství). Od r. 1990 pomáhám opuštěným a týraným zvířatům (vedu Kočičí Azyl CZ). Od června 2012 vydávám časopis HAF & MŇAU - měsíčník pro všechny milovníky a majitele psů a koček.