Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

To je mazec, snad je andílkovi tam nahoře dobře:-(.. Kačko jste úžasní, před Vaší profesí hluboce smekámV.. Zajímalo by mě: dostaly pak asistentky kartáč, jak má vypadat nachystaný stolek?

1 0
možnosti
Foto

Na tohle téma s nimi naše Frau strávily spoustu času. Naprosto marně:(

0 0
možnosti
Foto

Tak to je přímo horor!;-( Ale tak mě napadá, nedá se na tento stav přijít předem?

1 0
možnosti
Foto

Také jsem se zajímala, ale prý je ta diagnostika téměř nemožná. Je to strašné:(

1 0
možnosti
OF

U nás by to skončilo u soudu. :-(

Karma.

1 0
možnosti
VV

Domnivam se ze i jinde.

1 0
možnosti
Foto

J36a15n75a 12M49a68j92o77v42á

19. 2. 2018 17:03

Ano...i takhle může končit těšení na miminko....

Maně si ten stres pamatuji, i svůj první s podobně špatným výsledkem (kritická srdeční vada - dodnes si pamatuji její jméno, míru i váhu), ale taky spoustu resuscitací s dobrým koncem.

Ale hlavně si pamatují "výcviky" sesterské. Musely jsme do správného místa resuscitačního koutku umět sáhnout zpaměti. A doktorka s primářkou nás zkoušely. Až daleko později jsem si uvědomila, že to žádná z nás "mladých" to nebrala jako buzeraci. Prostě jsme věděly, že o ten dětský život hrají mozky pediatrů a naše rychlost a šikovnost. Takže se stávalo, že sestra doktorku míjela ve dveřích a místo pozdravu zaznělo třeba: "Pupečníkové kanyly?" "Druhá řada, třetí kapsa." "Fajn. Jestli si budete vařit kafe, uvařte mi taky."

4 0
možnosti
OF

Na JIPce ani v rychlé jsem se nikdy moc nevyznal .Sestry, naopak, ty mohly

dělat po slepu.

2 0
možnosti
Foto

;-(já doufala ve šťastný konec. Ach jo.

2 0
možnosti
VV

Tak dnes to bylo smutne povidani.

1 0
možnosti
Foto

Ano, občas je to kruté. A v dětském lékařství to člověka zasáhne o to víc...

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)