Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To jsou městečka jak z pohádky. R^

Jo, a zdravím Lenku a všechny Hradečáky!

1 0
možnosti
Foto

Lence vyřídím, díky :-) A ty odkaď že jsi Jeníku

;-)?

0 0
možnosti
Foto

Možnost bezproblémově navštěvovat tahle místa Ti v dobrém závidím, Kajdo :) R^

1 0
možnosti
Foto

Kájo tohle by bylo pro tvůj foták něco. Je tam milion zákoutí a ,,středověkých,, věcí k focení. Já to mobilem tak nezachytím a ač máme doma dva super fotáky - Maurizio taky fotí, tak mě to neba. Mě ba jen chodit a cvaknout ;-D A pak si něčeho cvaknout ;-) Nevím, jestli máš Fb, ale je tam super stránka - Opuštěná místa. To mě hrozně fascinuje. Staré opuštěné vily, kde mají ještě pantofle u postele, ale mech v umyvadle. Proto raději vyhledávám tyhle malé středověké vesničky, než velká města. Tady se tak nějak zastavil čas. A v jižní Itálii je toho ještě víc, tady to všechno dost zrekonstruovali.

1 0
možnosti

Kájo, tak takto prožitý den by se mi taky líbil. Nejvíc mě zaujal kostel v městečku Ripabianca. Je zvláštní, a krásný. A taky tam mají na krásných lavičkách krásné zrzky!:-) Díky za podívanou! R^

2 0
možnosti
Foto

Víš, že jsem na tebe myslela, když jsem to psala? Chtěla jsem tam toho o těch vesničkách napsat víc, ale byla jsem nějaká unavená, tak jen taková rychlovka na podívanou. Víc si toho člověk přečte na Wikině;-) A jakej kostel, ten co do něj teče?

1 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,96
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!