Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možnost bezproblémově navštěvovat tahle místa Ti v dobrém závidím, Kajdo :) R^

1 0
možnosti
Foto

Kájo tohle by bylo pro tvůj foták něco. Je tam milion zákoutí a ,,středověkých,, věcí k focení. Já to mobilem tak nezachytím a ač máme doma dva super fotáky - Maurizio taky fotí, tak mě to neba. Mě ba jen chodit a cvaknout ;-D A pak si něčeho cvaknout ;-) Nevím, jestli máš Fb, ale je tam super stránka - Opuštěná místa. To mě hrozně fascinuje. Staré opuštěné vily, kde mají ještě pantofle u postele, ale mech v umyvadle. Proto raději vyhledávám tyhle malé středověké vesničky, než velká města. Tady se tak nějak zastavil čas. A v jižní Itálii je toho ještě víc, tady to všechno dost zrekonstruovali.

1 0
možnosti
Foto

Focení takových opuštěných míst má svůj název...říká se mu ...urbex :) A na mém blogu takových míst najdeš také spoustu...z Česka :) Projdi si někdy, až se budeš nudit, mou rubriku "foto-ruiny" :)

1 0
možnosti
Foto

R^ díky, projdu, to já mám ráda - tajemno :-) Dám si Tě do oblíbených:-) Já čtu hrozně málo  :-/ , ale fotky prohlížím hrozně ráda :-)

1 0
možnosti
Foto

Krom nevýznamné klasiky - hrady, jsou tam hlavně opuštěné chátrající zámky, sakrální stavby (kláštery, kostely, kaple) apod :)

1 0
možnosti