Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hm, tak podobně to dopadlo,když jsem po patnácti letech vlezla na lyže já. Akorát bez té horečky. Šla jsem na černou, frajerka (dyť přece umim lyžovat. Ale patnáct let, je patnáct let, jela jsem pluhem, občas se sbírala ze země a dělala, že nevidím ty posměšný obličeje okolo:-))

Trdlo, brzy se uzdravR^:-)

1 0
možnosti
Foto

U6 jsem v poho ;-) DikyV Tak to bylo pred deseti lety Sarko vid? :-)

1 0
možnosti
Foto

To bylo předloni;-)Předtím jsem jezdila hodně často, dokud jsem se nevdala a nazačala hnízdit:-) A pak 15 let pauza. Strašný. Víš, jak se těším na stěhování do Liberce, kde budu mít sjezdovky téměř za zadkem?;-D

1 0
možnosti
Foto

;-D promin, jsem ti pridala ;-) Liberec? Tak to je parada. Tam bydli muj kamarad Davide Mattioli. Nemuze si to vynachvalit !Mas tam sjezdovky, tobogany - ten trychtýř je nej, tam jsem si strachy cvrnka, ale do vody to neva ;-)

1 0
možnosti
Foto

Při padání z trychtýře jsem si narazila rameno, takže na něj mě nikdo nedostane:-)

 Jo, vím, Mattioli, má českou manželku, že? Kdysi jsem četla s ním rozhovor- byla mu tam zima (ale zřejmě si zvykl, když tam pořád bydlí):-)

Ani jsem si nevšimla, žes mi přidala (máš štěstí);-D

1 0
možnosti
Foto

No mně se to taky zdalo nebezpecny, ale nastesti jsem dopadla dobre. I bez trychtyre je ten ,,plavecak,,super. Jo jo, manzelku a dceru. Nekde psal, ze je tam zima, ale ze by se nestehoval, obcas dava fotky na fb. Ja ho poznala u nas v ulici. Byla tam restaurace Adriatico, mel ji jeden Ital a on tam chodil zpivat. Je hrozne fajn, Takovej normalni, i kdyz bejvalej policajt ;-D No pridala, rekla jsem ti 25 ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,96
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!