Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, jestli se ten komentar nahral Maruško.  Nějak mi to skáče. 

Na mem blogu http://kajasimonovska.blogspot.it/ je fotoblog z dnešní jarní procházky. Na iDnes ho neumím nahrát, tak mrkni tam, ať se zahřeješ nejen bombardinem ;-)R^;-D

1 0
možnosti

Tak to je síla. Skáče to tu jak koza.:))

Mě fakt je nedobře, a teplo je mi až dost. :)))

1 0
možnosti
BL

Buona serata Karlo,

no já si myslím,  že lyžování se v podstatě nedá zapomenout, ale spíše jde o fyzičku, absenci pocitu jistoty a ztrátě obratnosti. Já se taky vždycky nemohl lyží nabažit a dokázal se pěkně odrovnat. Někdy předloni jsem byl v Cortině d'Ampezzo (mohu vřele doporučit) a byl to úplně poslední lyžařský víkend tam, někdy začátkem dubna. Krásně slunečno, teplo a tak se dalo jezdit tak do jedný,pak už to začínala být břečka. A já si uvědomil, že mi to nějak podezřele vyhovuje, spočinout na zahrádce s drinkem, ve slunečním svitu :-).  Ono se to lyžování taky velice změnilo s nástupem curvingových lyží, to už není taková dřina.

Tak se mějte fajn, a presto.

Fede

PS To jste si fakt myslela, že budete chodit ze svahu ještě na brusle ;-)?

1 0
možnosti
Foto

Jak jsem viděla ten zimák, tak jsem si fakt myslela, že ve čtyři dolyžuju, dám sprchu a na hodinku půjdu bruslit. Maurizio měl do šesti vedle zimáku kongres. Ale ty holeně, to byla síla, z bolesti to přešlo na pálení. První den úžasny, jak píšu v prvním díle - parádička. Pak už byly úžasný jen ty panoramata, ale s rozepnutejma přezkáčema to docela šlo - pomalu. Ty curving.lyže, to je fakt paráda. Maurizio jezdil po 25 letech úplně v pohodě. I černou sjel, ale tam jsme se odrovnali. A ten můj sval - nesval ;-D No příště budu chytřejší, koupím permice jen na půl dne ;-) Díky za rady R^........Cortina i drink jsou super :-)

0 0
možnosti
Foto

Hm, tak podobně to dopadlo,když jsem po patnácti letech vlezla na lyže já. Akorát bez té horečky. Šla jsem na černou, frajerka (dyť přece umim lyžovat. Ale patnáct let, je patnáct let, jela jsem pluhem, občas se sbírala ze země a dělala, že nevidím ty posměšný obličeje okolo:-))

Trdlo, brzy se uzdravR^:-)

1 0
možnosti
Foto

U6 jsem v poho ;-) DikyV Tak to bylo pred deseti lety Sarko vid? :-)

1 0
možnosti
BL

Taky se přidávám- s karmou i s přáním urychleného návratu mezi zdravé jedince. Moc se mi líbil " vyrýsovaný sval", respektive vlastně nakonec zánět... :-P.

Já taky ještě jakžtakž držím pokopě, ale ksakru..bejvalo to lepší;-).

Kdysi ještě mnohem hůře dopadli kámošky z recepce jednoho pražského hotelu, s kterými jsme měli takovou "družbu" a vyrazili s nimi na tyden na hory do pohoří Rila (Bulharsko). Kombinace snahy se opálit, podcenění slunečního svitu ve 2000 metrech a absence zvyku na slunce, díky jejich povolání (mmj hodně nočních směn) způsobila, že od 3 dne jim doktor zakázal i pouhé denní světlo, takže zbytek pobytu strávili za žaluziemi v pokojích. Bylo mi jich líto, neslušelo jim to ;-) a měly zcela po náladě, takže se to negativně podepsalo úplně na všem a na všech.

Stejně jsou ty hory ale parádaR^!

1 0
možnosti
Foto

Díky za karmu a za pobavení ;-D - chudinky, ty na tom byly hůř jak já;-D Člověk je z těch hor a panoramat tak nadšenej (já navíc z toho, že jsem nezapomněla lyžovat), že to prostě přepískne. Mohla jsem si užívat procházky, bruslení i večerní zábavu, ale prd. S tím ,,svalem" to bylo dobrý. Já si fakt myslela, že jak zabírám víc na pravou, že je to sval. Pak jsem to měla jak umrtvené a nešlo to ohnout;-D A Bedřichu - bejvalo to sakra lepší ;-D

1 0
možnosti
Foto

není nad výlet do hor, letos to fakt vyšlo:-)

2 0
možnosti

Kájo, dobrý!:)) Ty jsi takový samodestruktor. Ale zase máš na co vzpomínat.:)) Kdyby to bylo bez "boulí", tak je to o ničem. Takhle sis udělala inventuru svalů, a víš, že vše je jak má být!:)))))

Palec nahoru!:)

Jaký rozdíl je mezi bombardinem a zabaglione? Vypadá to stejně.

3 0
možnosti
Foto

Zabaglione nevím ;-D Bombardino je vajecnak smichanej s rumem myslim, Dala jsem si jednoho, je to dobry, ale preferuju svařák. Češi to tam ale pijou jak vodu. A teď jsem viděla u kámošky na FB, že už je to i v ČR na horách. Jestli to tam taky stojí 4e jako tady, tak to bych si to vzala raději do placatice ;-D

1 0
možnosti
Foto

Ty jsi trdlo Kajine;-D, tak se hlavne dej do poradku. Mas tam karmu, hezky se to cte

2 0
možnosti
Foto

Zuzi už je to dobrý, sedím v houpacím křesle u topení a píšu a pišu a píšu ;-D A koukám na české serialy. Ale cestu jsem prospala a první dny mi bylo fakt ouvej. No jo, jenze po sedmi letech na horach, ja si to chtela uzit, kdo vi, kdy tam zas pojedu ;-D

1 0
možnosti