Středočeský magazín - opravdu to necháme jen tak ?

Případ Středočeského Magazínu jako propagace Davida Ratha a jeho CSSD mě přivedl na zamyšlení. Kolik podobných případů se ještě musí stát než tyto papaláše (nejen z ČSSD) pošleme všichni tam kam patří? Blog je sice hezká věc, ale je to jen modernější ekvivalent hospodského klábosení (i když hospoda je to pěkně velká a poklábosit je také potřeba :-) a já děkuji za řadu ohlasů (i za ty negativní).

Příspěvek podepsaný "julie k." mě utvrdil v rozhodnutí nenechat to jen tak. Pokud to panu Rathovi projde, příště to zkusí znovu a ve větší míře. Takovéhle věci se musí dotáhnout do konce a myslím, že to jediné může papaláše usměrnit do patřičných mezí. Pan Macek byl důsledný a nepamatuji se, že bych slyšel o dalších urážkách. Je jasné, že fackování není universální řešení, ale nechat to tak nemůžeme.

Takže já hodlám podle návrhu "julie k." udělat následující:

  • napíšu email na adresu epodatelny úřadu pana Ratha, požádám o informaci ohledně nákladů na vydání tohoto" skvostu" s upozorněním, že zvažuji podání trestního oznámení
  • další email na tutéž adresu pošlu s žádostí, že si nepřeji najít další číslo tohoto časopisu ve své schránce


Výhodou epodatelny je zákonná povinnost se tímto podáním zabývat. Je třeba uvést své plné jméno a adresu. Na CC hodlám dát pana velkomožného hejtmana a jeho náměstky .


Pokud se ke mě připojíte a bude nás dost co mu řeknou dost nahlas co si o tom myslíme, mohlo by to pana Ratha přivést k zamyšlení nebo i třeba trochu poučit.

Opravdu mi vadí všechny ty ostatní projevy arogance a papalastvi našich drahých veřejných činitelů a hlavně  jejich vyšumění do ztracena. Aféra vzplane, druhý den ji překryje další, karavana jede dál a ani pes po ní neštěkne. Proto jsem založil na Facebooku skupinu Papaláši.cz jako platformu pro spolupráci spřízněných duší. Možná je to naivní a donkichotské, někdo mě třeba nařkne z mesiášství a třeba jsem sám, kdo s tím chce něco dělat.

Já to každopádně dotáhnu do konce a dám vědět.


Uvidíme, jestli zůstanu sám...

Autor: Václav Kareš | úterý 29.9.2009 5:30 | karma článku: 28,63 | přečteno: 1966x