Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

julie k.

29. 9. 2009 9:24
Květiny pro autora

Václave, moc jste mě potěšil. Kdyby se každý z nás snažil alespoň trochu věci změnit, zřejmě by to v naší zemi (v kraji, v obci...)  vypadalo jinak. Přitom stačí málo - narovnat se, přestat se bát, a chovat se jako rovnoprávný, sebevědomý občan.

Přeji Vám, abyste nezůstal sám, našel spřízněné duše a třeba časem zjistíte, že máte chuť a schopnosti podílet se na správě věcí veřejných. Je nejvyšší čas, aby do politiky vstoupili mladí, vzdělaní a kompetentní lidé, jinou šanci nemáme.

Jen  technická:  dotaz byste měl adresovat konkrétní osobě, v tomto případě  řediteli krajského úřadu. Ze zákona musí odpovědět do 30 dní. (V případě potřeby Vám může poradit Oldřich Kužílek, spoluautor zákona o svobodném přístupu k informacím.) Nápad, poslat magazín zpět Rathovi, považuji za úžasný. Kdyby to udělalo alespoň tisíc lidí... R^

 

 

0 0
možnosti

touring

29. 9. 2009 9:19
Obavam

se, ze zrovna Rathovi to bude uplne u zadele - ten nema svedomi vubec zadne. Podobnych rozezlenych mailu musi dostavat desitky, o tom vubec nepochybuju. Dobra taktika je na ne vytahnout ten paragraf, aby se tim museli zabyvat. Kazdopadne vam preji dobre nervy, aby jste tento "boj" vydrzel co nejdele.

Jinak technicka: pry je dobre podepsat ten mail zarucenym podpisem (ten od tech kvalifikovanych certifikacnich autorit, jak se s nima podava treba danove priznani) - pak se tim zabyvaji mnohem ochotneji.

0 0
možnosti

ajsek

29. 9. 2009 8:24
100%

pravdu máte spoluobčane; jen se obávám, že vám nevadí, že se takové výblitky tisknou za peníze daňového poplatníka, ale nejvíc vás dráždí kdo to tiskne; stejně ohnivě se dá reagovat na stovky stejných plátků, které vydávají a zdarma dodávají radnice mnoha českých měst již tak 15 let; ale to by nebylo o Drátovi a karmička a čtenost by nerostla; dokud nám bude víc vadit KDO krade než ŽE se vůbec krade, bude to k ničemu...:-/

0 0
možnosti

pěnice

29. 9. 2009 9:08
Re: 100%

a nebude to tím,že ho dráždí co se dějě v jeho městě? V těch ostatních je to záležitost tamních občanů.Nebo se mýlím?

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1609x
This work is licensed under
a Creative Commons Attribution 2.5 Generic License.