Foto

Za mne ... některé díly docela povedené a šanci na pokračování bych dal :)

Foto

Mě se to taky poměrně líbilo, ale pravdou je, že Kosmo je fakt povedenější.

MS

Tak mě se ten seriál celkem líbil, ale Kosmo je jiný level. Možná scénář a režii soudruhů měli nechat Dejvickému divadlu. Pak by i recenze byly jiné.

Foto

Seminář ke Kosmo ale nedělalo Dejvické divadlo, nýbrž pan Baldýnský.

Foto

Viděl jsem jen první díl a stačilo. Z našich peněz si zase někdo namastil kapsu. Místo aby se soudruzi v ČT věnovali zkvalitnění a zobjektivnění zpravodajských pořadů, tak se točí jena kravina za druhou. U komerčních televizí mi to je jedno, ale tohle jde i z mých peněz. Proč to musím platit, když na to nekoukám? Odpovídat mi nemusíte. Odpověď znám a nelíbí se mi

Foto

Beránku, proč každého tituluješ soudruhem, když soudruhem u komunistů jsi byl ty? Nebo si to už nepamatuješ

MS

V naší rodině se seriál celkem líbil, kdo ho sledoval. Humor a nadsázka jsou v něm dost specifické a chápu, že to všem nesedne. Kosmo mi uniklo.

Foto

Politický zaměřený seriál na zesměšnění komunistů. Komunistobijci však v tomto seriálu zesměšnili sami sebe. Protikomunistická propaganda se musí umět.

Foto

Ten seriál je natolik mnohoznačný, že si jej můžete vysvětlit jakkoliv a být znepokojen z jakéhokoliv směru. Pro příznivce komunistů tam dělají z STBáků šašky, pro jejich odpůrce zase působí celá doba dost idilicky a STBáci jsou místy celkem sympaťáci. Pro příznivce alternativních reotrií jsou tam příliš racionální rozuzlení, pro příznivce suché racionality jsou tam zase provokující kusy tajemna.

Podle mne se ten seriál politice nějak vážně nevěnuje: stylizovaná doba tam slouží jen jako retro kulisy.