Něco tady smrdí, ale olomoucké syrečky to nejsou

  Předváděnou hrou sympatická snaha Olomouce o záchranu je Sigmě prd platná, protože jak známo, stejně jako v životě, ani český fotbal není jenom o fotbale.

Ještě donedávna jsem naivně věřil, že některé skutečnosti se prostě nedají naplánovat, a že míč je coby kulatý nesmysl prostě nevyzpytatelný a na rozdíl od všech těch nových programů tudíž nenaprogramovatelný... Bohužel každý fotbalový víkend se přesvědčuji, že toto bláhové přesvědčení má hluboké, ba až naprosto propastné trhliny, které v podstatě všem poctivým lidem ve fotbalovém dění vzkazují jediné – TRHNI SI, tady to řídíme MY!

Skandální řízení duelu Olomouc vs. Plzeň Ondřejem Lerchem není dosud dořešeno a máme tu k diskusi výkon dalšího chovance Berdamkovy stáje. Ač si Bičík s Váchou (upřímně) tvrdí médiím i trenérovi co chtějí, jejich vysvětlení ze zaznamenaných materiálů, které jsou k dispozici, prostě není technicky možné. Olomoučtí tak díky Patákovi, který ani na okamžik o svém rozhodnutí nezapochyboval, opět ostrouhali. Místo pokutového kopu zahrávali jen rohový kop a nevyloučený Vácha pak zařídil pro trápící se jedenáctku Sparty všechny body, potřebné k dostihům s plzeňským lídrem!

Je paradoxní, že mi to vůbec nedělá radost, ale teď už se jen opět těším na hodnocení „profláklého“ arbitra, a hlavně nato, jak vedení svazu zatočí se Zličínem, který jako jeden z mála na protest proti poměrům v českém fotbale ve svém prvním jarním utkání stávkoval v černých dresech s červenou kartou pro Peltu, Berbra a Damkovou na hrudi. Jak se zdá, peníze nesmrdí nikomu a Vízek je jen jeden…

Autor: Karel Vodrážka | pondělí 14.3.2016 17:57 | karma článku: 16,83 | přečteno: 525x