Bullwar • Bulvár • Boulevard – IV

            Je jedno jak to nazvete. Je jedno odkud čerpáte. Je jedno, že to ani jednomu z nás, není jedno. Senzace jsou všude. Senzační jsou hlášky z naší polytycký putyky, senzacemi žijí „putovní“ ženy, a senza koření objevíte i ve sportu.

Zemani // Ve středověku si šlechta dělala a říkala prakticky, co chtěla, nebo jak se jí to hodilo do krámu. S dnešní šlechtou, jak se naši politici většinou prezentují, je to obdobné. Premiér řeší záležitosti státu soukromým e-mailem, takže hackeři hekají blahem. Jazyk za zuby však v diplomatických kauzách leckdy neudrží ani ostatní politici. Ovšem když pan prezident Zeman veřejně prezentuje tajné věci, jako třeba teď údajnou výši výkupného za dvě naše turistky v Pakistánu, přestává to být sranda, ať už to Ovčáček nazve jako další projev prezidentova bontónu nebo bonmot.

Zlato!? // Nejedna z našich dámských celebrit se zamilovala na první pohled – do šrajtofle svého vyvoleného! Některé dokonce i několikrát, jedno zda jde o tenistu ze světové špičky, hokejistu hrajícího v zámoří nebo fotbalistu se zahraničním angažmá či jen vrcholového manažera. Ovšem ne vždy je onen milionář, milionář. Chudák teď Gábina Partyšová. Tajně se vdala za další lásku svého života, a ejhle. Neuběhlo ani pár dní a bulvární pisálci někde vyhrabali, že ono není všechno zlato, co se třpytí a princ z pohádky má údajně spíše dluhy než vatu na rozhazování. Hned se mi udělá líp, že nejsem V.I.P. O mých restech se v žádných novinách nepíše…

Liga // Ani špatné přípravné výsledky Sparty a Plzně anebo naopak dobré Slávie nikoho v tento čas příliš nevzrušily. Vzrušení přinese až dnešek, kdy to všechno vypukne nanovo. Dál všichni budeme propírat nejen výkony jednotlivých hráčů a posil, ale hlavně „damberbrových“ rozhodčích. Dál budeme napjatě sledovat dostihy na čele tabulky a hlídat výsledky FAČR Jablonec, v čele s obrozeným manažerem Ivanem Horníkem. Zajímavé bude určitě také dění kolem ostravského Baníku. Tam přišel „Petržel“, aby prý dýl vydržel, pi.o!    

Autor: Karel Vodrážka | pátek 12.2.2016 10:10 | karma článku: 7,29 | přečteno: 179x