Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Inu, nejhorší smrt je z vyděšení. ;-) Já se budu raději řídit názorem odborníka. Jde holt o nový kmen chřipky se sofistikovanějším způsobem šíření, ale lehčím průběhem nemoci.

0 0
možnosti
KV

ano 3000 mrtvých přes masiivni opatření je chřipka s lehčím průběhem, fakt dobrý

0 0
možnosti
JB

Jste takové malé, bázlivé, rozmazlené děcko.

0 0
možnosti
KV

Vy jste nepochybne odvazny clovek, asi jako ten blbec z Decina, ktery si asi nechtel kazit dovolenou v Italii kvůli nejakemu koronaviru, a nakazil celou rodinu, i z nemocnice zasoboval novinare blaboly, ze to nic neni, ze to je medialni humbuk, uz je nakazena i jeho matka, ktera spada do kategorie tech nejohrozenejsich vzhledem k svemu veku. V krematoriu se da alespon trochu zahrat, ze

1 0
možnosti
KV

byl jsem nachlazen a mel jsem podobne priznaky, jako nakazeni, ano, a co je to "fiktiivne" a zneuzivani, myslite, ze je nekde stanoveno, kdo tam muze nebo nemuze volat? Byl jsem nekolik dni pred tim na prednasce profesora z UK a po prednasce jsme spolu s nim byli v restauraci, volal jsem i jemu, jestli nebyl v posledni dobe v zahranici, ujistil me, ze nebyl a ze zrusil cestu do Florencie. Ano?

0 0
možnosti

P97e77t41r 94Č38e72j71k30a

8. 3. 2020 12:55

Proč jste nevolal v prvé řadě v to pondělí nevolal svému praktikovi? A až na základě toho, jestli on by vám doporučil kontaktovat nemocnici či hygienu, kontaktovat je? Byl jste někde v zónách nákazy? Byl jste v bližším styku s někým, kdo v dané době byl v zóně nákazy?

0 0
možnosti

P53e85t36r 24Č74e74j60k87a

8. 3. 2020 11:16

Chápu správně, že jenom "fiktivně" zneužíváte telefonních čísel za účelem toho, abyste měl o čem psát a zjistil, jakou odpověď vám dají? Děláte si srandu????

1 0
možnosti
RB

Kolik dílů tohohle nesmyslu, který tu plodíte ještě bude? Já jen kolik toho budeme muset ještě vydržet. :-P

7 0
možnosti
KV

Podle toho, jak to bude nutne, vcera rano jsem upozornoval, kdy budou obnoveny hlidky na hranicich, vecer to oznamil ministr, ze je obnovuji, ano?

0 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 924x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik