Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Inu, nejhorší smrt je z vyděšení. ;-) Já se budu raději řídit názorem odborníka. Jde holt o nový kmen chřipky se sofistikovanějším způsobem šíření, ale lehčím průběhem nemoci.

0 0
možnosti
KV

ano 3000 mrtvých přes masiivni opatření je chřipka s lehčím průběhem, fakt dobrý

0 0
možnosti
JB

Jste takové malé, bázlivé, rozmazlené děcko.

0 0
možnosti
KV

Vy jste nepochybne odvazny clovek, asi jako ten blbec z Decina, ktery si asi nechtel kazit dovolenou v Italii kvůli nejakemu koronaviru, a nakazil celou rodinu, i z nemocnice zasoboval novinare blaboly, ze to nic neni, ze to je medialni humbuk, uz je nakazena i jeho matka, ktera spada do kategorie tech nejohrozenejsich vzhledem k svemu veku. V krematoriu se da alespon trochu zahrat, ze

1 0
možnosti
KV

byl jsem nachlazen a mel jsem podobne priznaky, jako nakazeni, ano, a co je to "fiktiivne" a zneuzivani, myslite, ze je nekde stanoveno, kdo tam muze nebo nemuze volat? Byl jsem nekolik dni pred tim na prednasce profesora z UK a po prednasce jsme spolu s nim byli v restauraci, volal jsem i jemu, jestli nebyl v posledni dobe v zahranici, ujistil me, ze nebyl a ze zrusil cestu do Florencie. Ano?

0 0
možnosti

P30e78t74r 40Č50e82j58k58a

8. 3. 2020 12:55

Proč jste nevolal v prvé řadě v to pondělí nevolal svému praktikovi? A až na základě toho, jestli on by vám doporučil kontaktovat nemocnici či hygienu, kontaktovat je? Byl jste někde v zónách nákazy? Byl jste v bližším styku s někým, kdo v dané době byl v zóně nákazy?

0 0
možnosti

P59e83t61r 68Č89e25j34k10a

8. 3. 2020 11:16

Chápu správně, že jenom "fiktivně" zneužíváte telefonních čísel za účelem toho, abyste měl o čem psát a zjistil, jakou odpověď vám dají? Děláte si srandu????

1 0
možnosti
RB

Kolik dílů tohohle nesmyslu, který tu plodíte ještě bude? Já jen kolik toho budeme muset ještě vydržet. :-P

7 0
možnosti
KV

Podle toho, jak to bude nutne, vcera rano jsem upozornoval, kdy budou obnoveny hlidky na hranicich, vecer to oznamil ministr, ze je obnovuji, ano?

0 0
možnosti