Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J35a29n 19F55r24o92l53í49k

13. 2. 2013 12:37

Ten propagovaný Paroubek nám podepsal zákon 180/2005 Sb.  a díky to mu zaplatíme všichni jeden bilion kč za fotovoltaiku. To byla panečku strategická koncepce.;-D

1 0
možnosti
Foto

J61a52n 25R40ý53z71n91a61r

12. 2. 2013 22:49

S titulkem článku souhlasím, jinak jsou vše jen nesmysly.

....

Vzdělání určitě má svoji cenu, ale nikoli současné humanitní. Současné diplomy z humanitních universit mohou jejich držitelé používat namísto toaletního papíru.

....

Žádný titul v humanitních oborech neuschopňuje k rozumnému vládnutí. Současné humanitní vzdělání jde vyloženě proti tomu, čemu se říká selská moudrost.

1 1
možnosti
MP

ještě 1 citát-vzdělaný si žádá svobodu,nevzdělaný ji nepotřebuje.

1 1
možnosti
MP

Věřte si levicové straně.Zaručuji se vlastním životem,že do smrti se nedočkáte zvyšování životní úrovně,snižování korupce a v současné době bohužel i postupná ztráta svobody/EU/.Už z principu,žádná levicová strana nikdy nezajistila zvyšování životní úrovně,kromě Řecka,ale jak toi dopadlo,to každý ví.Platí -2 věci.1/dluhy se musí platit,2/ANI TA POLEVKA NENI ZADARMO!!!

2 3
možnosti
Foto

Nic jste nepochopil.

Nepřekvapuje mne to, protože pro lidi vaší kategorie je kritik levičák či jiná havěť.

3 0
možnosti
Foto

Chtěl jste konkrétní výhrady, ale po jejich napsání následuje standardní mlčení-obvyklá odezva, když se nechám strhnout ke ztrátě času psaním připomínek Svobodným.

Inu, žijte si dál ve svém "Svobodném" světě, který je ve skutečnosti pouhou horu na politiku a správu věcí veřejných 

Někdo hraje monopoly, někdo střílečky či adventury a vy jste Svobodní.

Mějte se.

1 0
možnosti
MP

Pokud by tu byla moderní levice,možná bych ji volil.ta totiž chápe,že aby mohla rozdávat,tak napřed musí podporovat podnikatele,aby od nich měla dost daní na rozdávání.opět platí-základ státu=daně.

0 1
možnosti
MP

psal jsem-POCHOPIT-ne se naučit-pouhé základy ekonomie,které pochopil i 13 letý školák-žák základní školy!v tomto pochopení je právě to,že snížením daní se sníží nezaměstnanost.S tím souvisí neznalost-co jsou náklady podnikatele-zaměstnavatele.Čím nižší náklady/daně/,tím víc může podnikatel zaměstnat lidí.sama drobná podnikatelka řekla v TV-kdybych měla nižší daně,můžu dát práci více lidem.Pro podnikání nejsou vhodné zákony

 a jednoduchá aministrativa také chybí.Základ každého státu není rodina,ale daně.Stát bude mít tolik daní,čím vyšší je zaměstnanost a čím nižší jsou daně.výše platu je závislá mj.na výši produktivity,k čemuž pomáhá i konkurence firem.Pracuji mezi lidmi,takže vím,že část lidí to chápe,jiná část bohužel ne.Těchto lidí se stále ptám-co je na tom tak těžkého k nepochopení? k tomu není nutné vůbec žádné ekonomické vzdělání.stačí jen a jen přemýšlet.Už Masaryk říkal-přemýšlení bolí.

0 1
možnosti
MP

Nejde o pomluvy,ale bohužel fakta,které žádný levičák bohužel není schopen pochopit.Levičáci přemýšlí emotivně-koho nenávidí,ten má jen špatné vlastnosti,koho zbožnují,ten je absolutně bez chyby.

0 1
možnosti
Foto

Hážete kolem sebe frázemi a nechápete jejich obsah. Levičák, pravičák - jak je budete definovat, chápat, rozlišovat?

Přestaňte už konečně hýřit frázemi, floskulemi a zkuste pochopit normální život, základní lidská pravila a fungování společnosti.

Proto můžete bez problému ve svém základním dokumentu omezovat státní aparát (nepochybně správně), jenže zároveň tvrdit, že snížíte významně nezaměstnanost. 

Prostě v příslušných pasážích vyzdvihujete pozitiva něčeho, co je v jiné oblasti negativem, ale tam to pominete, zamlčíte.

Já vím, jsem jen nechápající a snad i závistivý neznalec. ;-)

2 0
možnosti
MP

je tragedií,že k volbám může jít každý,aniž by aspon pochopil/!/,ne se naučil,pouhé základy ekonomie.Americký řekl-"všechno je to v ekonomii,blbče!"K tomu dodávám,kdo to pochopil,at si laskavě škrtne poslední slovo.Bohužel velká část lidí dodnes nejsou schopni pochopit,že tzv.rovná dan není jen zvýšení platu-ani tuto jednoduchou věc nechápou/!/na rozdíl od 13 letého školáka,ale i snížení nezaměstnanosti a dokonce růst platů!Byla-li by v r.2006 zavedena,dnešní platy by vzrostly zhruba o 4 tisíce,důchody min.o 2 tisíce.

0 3
možnosti
Foto

Ajajaj, jak můžete vy jako Svobodný propagovat ověřování znalosti ekonomie u voličů a tím omezovat jejich práva?

Při tomto postupu by mnoho z vašich voličů nesmělo.

1 0
možnosti
VH

Je mi líto, ale :  Kecy, kecy, kecy.   Hromada keců?    Co jste vlastně chtěl říci (kromě nevěcného pomlouvání dvou či tří politiků)????

2 0
možnosti