Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J36a71n 14F85r45o44l90í61k

13. 2. 2013 12:37

Ten propagovaný Paroubek nám podepsal zákon 180/2005 Sb.  a díky to mu zaplatíme všichni jeden bilion kč za fotovoltaiku. To byla panečku strategická koncepce.;-D

1 0
možnosti
Foto

J22a40n 84R14ý60z38n85a85r

12. 2. 2013 22:49

S titulkem článku souhlasím, jinak jsou vše jen nesmysly.

....

Vzdělání určitě má svoji cenu, ale nikoli současné humanitní. Současné diplomy z humanitních universit mohou jejich držitelé používat namísto toaletního papíru.

....

Žádný titul v humanitních oborech neuschopňuje k rozumnému vládnutí. Současné humanitní vzdělání jde vyloženě proti tomu, čemu se říká selská moudrost.

1 1
možnosti
MP

ještě 1 citát-vzdělaný si žádá svobodu,nevzdělaný ji nepotřebuje.

1 1
možnosti
MP

Věřte si levicové straně.Zaručuji se vlastním životem,že do smrti se nedočkáte zvyšování životní úrovně,snižování korupce a v současné době bohužel i postupná ztráta svobody/EU/.Už z principu,žádná levicová strana nikdy nezajistila zvyšování životní úrovně,kromě Řecka,ale jak toi dopadlo,to každý ví.Platí -2 věci.1/dluhy se musí platit,2/ANI TA POLEVKA NENI ZADARMO!!!

2 3
možnosti
Foto

Nic jste nepochopil.

Nepřekvapuje mne to, protože pro lidi vaší kategorie je kritik levičák či jiná havěť.

3 0
možnosti
Foto

Chtěl jste konkrétní výhrady, ale po jejich napsání následuje standardní mlčení-obvyklá odezva, když se nechám strhnout ke ztrátě času psaním připomínek Svobodným.

Inu, žijte si dál ve svém "Svobodném" světě, který je ve skutečnosti pouhou horu na politiku a správu věcí veřejných 

Někdo hraje monopoly, někdo střílečky či adventury a vy jste Svobodní.

Mějte se.

1 0
možnosti
MP

Pokud by tu byla moderní levice,možná bych ji volil.ta totiž chápe,že aby mohla rozdávat,tak napřed musí podporovat podnikatele,aby od nich měla dost daní na rozdávání.opět platí-základ státu=daně.

0 1
možnosti
MP

psal jsem-POCHOPIT-ne se naučit-pouhé základy ekonomie,které pochopil i 13 letý školák-žák základní školy!v tomto pochopení je právě to,že snížením daní se sníží nezaměstnanost.S tím souvisí neznalost-co jsou náklady podnikatele-zaměstnavatele.Čím nižší náklady/daně/,tím víc může podnikatel zaměstnat lidí.sama drobná podnikatelka řekla v TV-kdybych měla nižší daně,můžu dát práci více lidem.Pro podnikání nejsou vhodné zákony

 a jednoduchá aministrativa také chybí.Základ každého státu není rodina,ale daně.Stát bude mít tolik daní,čím vyšší je zaměstnanost a čím nižší jsou daně.výše platu je závislá mj.na výši produktivity,k čemuž pomáhá i konkurence firem.Pracuji mezi lidmi,takže vím,že část lidí to chápe,jiná část bohužel ne.Těchto lidí se stále ptám-co je na tom tak těžkého k nepochopení? k tomu není nutné vůbec žádné ekonomické vzdělání.stačí jen a jen přemýšlet.Už Masaryk říkal-přemýšlení bolí.

0 1
možnosti
MP

Nejde o pomluvy,ale bohužel fakta,které žádný levičák bohužel není schopen pochopit.Levičáci přemýšlí emotivně-koho nenávidí,ten má jen špatné vlastnosti,koho zbožnují,ten je absolutně bez chyby.

0 1
možnosti
Foto

Hážete kolem sebe frázemi a nechápete jejich obsah. Levičák, pravičák - jak je budete definovat, chápat, rozlišovat?

Přestaňte už konečně hýřit frázemi, floskulemi a zkuste pochopit normální život, základní lidská pravila a fungování společnosti.

Proto můžete bez problému ve svém základním dokumentu omezovat státní aparát (nepochybně správně), jenže zároveň tvrdit, že snížíte významně nezaměstnanost. 

Prostě v příslušných pasážích vyzdvihujete pozitiva něčeho, co je v jiné oblasti negativem, ale tam to pominete, zamlčíte.

Já vím, jsem jen nechápající a snad i závistivý neznalec. ;-)

2 0
možnosti
MP

je tragedií,že k volbám může jít každý,aniž by aspon pochopil/!/,ne se naučil,pouhé základy ekonomie.Americký řekl-"všechno je to v ekonomii,blbče!"K tomu dodávám,kdo to pochopil,at si laskavě škrtne poslední slovo.Bohužel velká část lidí dodnes nejsou schopni pochopit,že tzv.rovná dan není jen zvýšení platu-ani tuto jednoduchou věc nechápou/!/na rozdíl od 13 letého školáka,ale i snížení nezaměstnanosti a dokonce růst platů!Byla-li by v r.2006 zavedena,dnešní platy by vzrostly zhruba o 4 tisíce,důchody min.o 2 tisíce.

0 3
možnosti
Foto

Ajajaj, jak můžete vy jako Svobodný propagovat ověřování znalosti ekonomie u voličů a tím omezovat jejich práva?

Při tomto postupu by mnoho z vašich voličů nesmělo.

1 0
možnosti
VH

Je mi líto, ale :  Kecy, kecy, kecy.   Hromada keců?    Co jste vlastně chtěl říci (kromě nevěcného pomlouvání dvou či tří politiků)????

2 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
Učitel, již bývalý, programátor, již bývalý, důchodce, stále, vydavatel, který se tím spíše baví, protože matematika není oborem, do kterého by se hrnuli ti, kteří by si  chtěli narejžovat, majitel jednoho z 45 či 46 tisici internetových obchodů,  internetový milionář nejsem a nebudu

Seznam rubrik