Vážený pane ministře spravedlnosti jděte do háje

     Hledat viníka sebevraždy, zrůdy, když cizí zavinění bylo vyloučeno...nemělo by Vás spíš zajímat rozhodnutí o vazbě..či dodržování ústavy, kdy balíček sociálních škrtů schválený postupem, který je v rozporu s Ústavou ČR, rozsudkem Ústavního soudu platí...tedy jen do konce roku...je to vůbec v demokratickém zřízení možné?! a jednání prezidenta..?!

     Nebylo by správné, spíš kontrolovat postup orgánů činných v tr.řízení? Jakou vinu může mít dozorce, který kontroloval osobu ve vazbě o půl hodiny déle.. Sebevražda je vždy jen sebevražda..tedy pokud je vyloučeno cizí zavinění, což v tomto případu je, nevím koho chcete jeho smrtí vinit..

     Jak to, že to není obráceně...vždyť tato zrůda mohla zabít další dítě, či děti,  vinou rozhodnutí soudu, který obviněného nevzal do vazby.

     To za každou cenu musíte zdůrazňovat, že,  jak říká "blbá" Kočí, má ODS soudy pod palcem?!

     A když už jsme tedy u  Vaší bezměrné snahy o spravedlnost...nemá náhodou orgán činný v trestním řízení povinnost šetřit věc o které se dozví, zjistí.. a je přestupkem, trestným činem...?!  A jaká je hranice spáchání tr.činu? A co tedy provedla jedna nejmenovaná osoba, když před celým světem, téměř on-line, odcizila věc /byť určenou k podpisu/ hodnoty, která činí znaky trestnéno činu?!

     Proč se tak zviditelňujete vyšetřením přestupku, když trestných činů, zasluhujících si Vaši pozornost je více než dost...?!

     Protože peníze v České republice vítězí nad pravdou, o lásce nemluvě...

 

    

 

       

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Štrobl | pondělí 18.4.2011 13:23 | karma článku: 23,08 | přečteno: 1615x
  • Další články autora

Karel Štrobl

Není dirka jako Dirka

16.6.2016 v 8:08 | Karma: 12,58

Karel Štrobl

Každý den plný švindlů

23.5.2016 v 7:46 | Karma: 27,84

Karel Štrobl

Řecké erotické ráno

20.5.2016 v 8:01 | Karma: 23,32