Páni "Rathové" budou mít fešácký kriminál !!

Po zhlédnutí hlavních zpráv včera večer  na ČT 1 se mi udělalo špatně. Každý den dělá z bývalého poslance a defraudanta ukřivděnou mediální hvězdu na jehož ksicht už jsem alergický.

    

Jeden z těch, kteří se měli starat a mít především na mysli dobro obyčejných, pracujících a poctivých lidí - voličů, jejichž důvěru tak dokonale zneužil. Proč mám každý den z hlavních zpráv slyšet jeho další a další výmysly a zesměšňování orgánů činných v trestním řízení. Pochopil bych konečnou informaci po odsouzení na kolik let půjdou zúčastnění sedět.

A co mě dorazilo, byl ředitel věznice s hrudí plnou vyznamenání jako by prošel Stalingradem. Předváděl luxus ve vazební věznici. Často takový luxus umožňující vyžití, že sociální rodiny - z nichž většina "sedících" pochází - NEMÁ !

Takže - díky některým z řad zákonodárců, kterým se "sedělo" blbě se bude většina pachatelů a osob jednajících v rozporu se zákony ČR do basy těšit !

Moje babička by řekla: "Zlatý komunisti, to dřív se každý basy bál, ona totiž nebyla za odměnu !"

 

P.S.   Ještě zarážející postřeh ze stejných zpráv - tisková mluvčí policie - hovořící k jiné věci - mě rozesmála při pohledu na její dmoucí se hruď plnou vyznamenání. Vzhledem k věku a možným odslouženým letem se lze domnívat, že první vyznamenání dostala při narození a další při každém dalším odbarvení kštice...

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Štrobl | středa 15.1.2014 10:14 | karma článku: 26,68 | přečteno: 962x
  • Další články autora

Karel Štrobl

Není dirka jako Dirka

16.6.2016 v 8:08 | Karma: 12,58

Karel Štrobl

Každý den plný švindlů

23.5.2016 v 7:46 | Karma: 27,84

Karel Štrobl

Řecké erotické ráno

20.5.2016 v 8:01 | Karma: 23,32