John vztyčil prostředníček odborářům rezortu vnitra...

     Totiž ukázal, v poslaneckém žargonu, že Kalousek je jednička. A pan Policejní prezident dokázal, že si důvěru vlády zaslouží a že si lepšího řiťolezce vybrat nemohli.

    26 168 policistů, tedy dvě třetiny z celkového počtu . 4 521 hasičů, tedy polovina hasičů v ČR. Sakra to si asi zaslouží trochu pozornosti a popřemýšlet jestli je současný pan Ministr vnitra skutečně ten pravý na své místo. A nebo jen na místečku. Suchém, teplém, dobře placeném. Už na jeho tvářích je vidět, že se mu nejen dobře daří, ale že to s námi  pan Bárta myslí dobře.

     A pak jsou tu desítky tisíc podřízených, kteří si to nemyslí. Dokonce volají po jeho odstoupení. Tedy ministra vnitra Johna. Zajímavá situace. Každý poukazuje na " strašáka Řecko" a omlouvá tak nepopulární opatření, která se nejvíce dotýkají lidí, kteří nemůžou ani za stav ve kterém se ČR nachází ani na tom nemají sebemenší podíl. Aniž si to kdokoli uvědomuje, jsme Řecku blíž a blíž. Neuplyne den, aby nějaká senzační špína nepraskla na někoho z vládní koalice. Lidé žasnou. Skřípou zuby. Teď už zatínají ruce v pěst.

     V Řecku každou chvíli někdo stávkuje. Občas dostane i nějaký ten politik na ulici od demonstrantů přes ústa. Policie se s demonstranty popere a je chvíli zase klid.

     Jenže jak to tak vizitýruju oni už si naši policisté i hasiči vyhrnují rukávy  a dívají se stejným směrem jako ti, proti kterým mají zakročit... 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Štrobl | úterý 5.4.2011 8:15 | karma článku: 17,34 | přečteno: 1617x
  • Další články autora

Karel Štrobl

Není dirka jako Dirka

16.6.2016 v 8:08 | Karma: 12,58

Karel Štrobl

Každý den plný švindlů

23.5.2016 v 7:46 | Karma: 27,84

Karel Štrobl

Řecké erotické ráno

20.5.2016 v 8:01 | Karma: 23,32