Je nenormální být poctivý, pracovitý Čech?!

 Nejsem ani nafoukaný ani vzpupný. Ani homosexuál ani cikán. Jsem vůbec normální?! Někdy mi přijde, že pokud je Čech „jen“ Čechem je na tom bit. Chodí do práce, stará se o rodinu, zajde na pivo, chová se podle zákonů, platí daně – chová se jak si normálně, dodržuje všechny předpisy, jezdí předepsanou rychlostí, má jízdenku na tramvaj, autobus, vlak i metro...

 

 Nekrade, nemá potřebu se združovat v různých hnutích, jednou za rok jede na dovolenou k moři a jednou na hory. Jsem divný? Jsme divní?! Nezajímá nás kauzy Bartošové a politických neřádů, protože toť práce policie, státních zástupců a soudů, které platíme z nemalých daní. Tedy my „normální“. Proč mají potřebu různé skupiny ostatních exhibovat, tedy předvádět se před ostatními?

Proč ten kdo nepracuje, zejména početná menšina českých obyvatel „opálené“ pleti má potřebu mít větší dávky než všichni ostatní?!

Proč stát, potažmo lidé, kteří dostali důvěru a měli by mít na starost dobro „normální“, pracující většiny občanů, protěžují menšinu na jejich úkor?! Je snad normální mít speciální tabulky a dávky jen proto, že jsem Rom?! To jako, že každý kdo vystudoval a poctivě pracuje se bude o svůj výdělek dělit s těmi, kdo sabotují poctivou práci, pracovat nechtějí a mezi sebou se předhánějí v tom kdo víc ukradne či „vyrazí“ ze sociálky?!

Nejsem příznivcem pouličních křiklounů a šarvátek s policií, protože i ti mají nelehkou práci a mají i svůj názor na věc. Ale dodržování zákonů se týká všech. Tedy i menšin se kterými mají největší problémy. A proto je potřeba je nezatěžovat zbytečnou prací a povznést se nad pouliční křik a šarvátky. Oni totiž budou volby. A kde která strana nabízí a bude nabízet nesplnitelné. Což takhle nabídnout ochranu slušných lidí před nepracující, škodící, uměle vyživovanou, čím dál větší masou lidí před kterými masochisticky hrbíme záda. Na které už my slušní odmítáme doplácet a respektovat jejich čím dál větší požadavky. To není nic v rozporu s demokracií! Zatím jsem jen četl, že se zvýší minimální mzda-od toho se odvíjí i hodnota trestného činu-tudíž zase voda na mlýn lidem tzv. nepřizpůsobivým. Nyní do 8.500,-Kč hodnota odcizené věci je přestupkem, nad, trestným činem. Až to bude 12 tisíc... Letos k volbám půjdu.

Ještě nevím koho volit, ale rozhodně ne strany podlých, trapných a neuskutečnitelných slibů.

Je čas, aby ten kdo je poctivý a pracovity měl rozdílný život než ti ostatní. A doufám, že to není klišé!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Štrobl | úterý 27.8.2013 16:42 | karma článku: 34,54 | přečteno: 1818x
  • Další články autora

Karel Štrobl

Není dirka jako Dirka

16.6.2016 v 8:08 | Karma: 12,58

Karel Štrobl

Každý den plný švindlů

23.5.2016 v 7:46 | Karma: 27,84

Karel Štrobl

Řecké erotické ráno

20.5.2016 v 8:01 | Karma: 23,32