Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Má to i pozitiva. Máma je těžká kuřačka (otec byl taky, ale už se prohulil do hrobu), bez cigára neydrží dýl jak 30 minut. Jako rodiče byli vělmi obětaví,ale tuto závislost nezvládali takže na mě bezohledně hulili celé dětství (díky za chronickou bronchitidu). Máma byla schopna hulit lidem v restauraci při obědě pod nos, hulit i na vnoučata.. Teď se tedy musela smířit s s tím, že když jsme na obědě v restauraci, tak musí jít ven. A ta pozitiva? No aspoň v té restauuraci nám nehulí pod nos a navíc se vždy z venkovního kouření nadšeně vrátí s tím, s kolika kuřáky si tam pěkně pokecala. ;-)

3 0
možnosti
Foto

V18l15a92d41a 85V33a58n71e70k

4. 11. 2017 15:42

Na zbytečným zákazu kouření ve VŠECH hospodách,je nejhorší že se několikrát za večer zvednout všichni hosté a odejdou Kouřit před restauraci ,kde hlukem,zápachem obtěžují okolí ! , Tedy ti kteří nepřestali navštěvovat restaurace,a pijí doma lahvové pivo.... Na malých obcích tím začíná trpět společenský život kdy se dříve v hospodě domlouvaly veškeré společenské akce! Vždy při odchodu kuřáků jim říkám Jen běžte když jste zvolili politiky kteří tak pečují o vaše zdraví;-D Hodně štamgastů ubylo,a přibyl jeden člověk,který si ve čtvrtek po knihovně dá 1 ! pivo....Brzy budeme asi bez hospody ,po stupidním EET je to další rána pro malé živnostníky...;-€Rv

3 2
možnosti

P45e45t77r 12N79o69v13á52k

3. 11. 2017 8:10

Nekuřák jen tak kouřit nezačne :-D To jsou občasní kuřáci, kteří si dají cigáro sem tam.

4 0
možnosti

To je tak naivní, že to může spolknout jen ten, který si móóóóc přeje, aby to tak bylo. Cha cha chá;-D;-D;-D

2 2
možnosti
Foto

Že je to příklad dost přitažený za vlasy, je evidentní. Že je veškeré sociální inženýrství nesmysl, je ale ještě evidentnější... :-)

2 0
možnosti

Ale no tak. Mnoho lidí se naučilo kouřit právě tak, že seděli u piva vedle kuřáka a aby ten smrad nemuseli čichat a nic z toho nemít, dali si taky a už to jelo. Venku si přece jen člověk často může stoupnout tak, aby to na něj nešlo, takže ho to tolik nenutí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 19,25
  • Průměrná čtenost 1736x
Kladeňák.

Seznam rubrik