Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

L88u36m72í61r 75T28i47e34t69z

31. 10. 2017 21:56

Kdysi jsem kouřil a nevadilo mi, když jsem v hospodě načichl kouřem. Pak jsem přestal kouřit a ještě před zákazem jsem poznal, co to je, když smrdí oblečení kouřem z cigaret. Nejsem odpůrce kuřáků (sám jsem jím byl), ale jsem rád, že si jdou zakouřit ven.

9 0
možnosti
OU
KL

u nas nastesti funguje kuracky klub, takze je to v klidu. my si u pivka zahulime, nekuřáci maji svoje vsechny ostatní podniky a všichni jsou v pohode. jen mi není jasne, proc to nejde oficialne. proc ma majitel platit nejaky poplatek nejakym advokatum, když by si mohl třeba koupit statni licenci a urednici by se mohli chlubit vyššími vynosy.

5 0
možnosti
Foto

A proč by to ti kuřáci v hospodách nemohli dělat stejně jako učitelé kuřáci, ba i jejich žáci ve výuce, kouřit o přestávkách mimo učebnu. Všichni jsou s tím smířeni, že takto musí konat. A nic se neděje.

0 0
možnosti
Foto

Je to blbost. Obecně, pokud tedy kuřák musí vyjít si zapálit na dvůr, tak za ten večer vykouří méně, z jednoho priostého důvodu - lenost. Když kouřil u stolu, tak mohl pálit jednu o druhou, když se musí zvednout a jít kouřit ven, tak se nikomu nechce tak často, jde, až když už opravdu musí. Je to i statisticky změřeno v zemích, kde ten zákaz platí již delší dobu a potvrzují to i mí známí kuřáci, se kterými jednou za čas zajdu do hospody.

10 4
možnosti
RM

Myslím, že dle vlastní lenosti přece nemůžete hodnotit ostatní.

Já třeba vidím jak chodí hulit lidi v práci - musí chodit na spec. místo. Nechodí hulit třeba jak by chtěli, ale zato dají dvě tři cigára po sobě. Hádám, že podobně to může probíhat i před tou hospodou.

2 1
možnosti
VM

Tak to shrňme. Něktří kuřáci přestali chodit, nekuřáci chodit nezačali, i když tak řvali, a mají k tomu evidentně řadu důvodů;-D - pro mě samé pindy a výmluvy - stejně nikdy do té hospody nechtěli začít chodit.

A jediným výsledkem je 28 let pokračující postupné omezování tzv svobodného podnikání, tedy další omezení svobody.

Smutné na tom je to, kolik lidí tomu postupnému omezování svobod tleská!

22 7
možnosti
JH

tleská většina

1 1
možnosti
VK

Říká se jim příležitostní kuřáci a v hspodách byli k vidění již před zákazem kouření aneb jak udělat z prdu kuličku.

9 0
možnosti
VK

Zobecnit jednu hospodu nejde. U nás pár kluků kouřit zase přestalo. Nezačal žádný.

5 0
možnosti
PK

Já tomu věřím. Ale zima už je za humny, kuřácké zrno od plev se oddělí nejpozději do konce roku :-)

3 1
možnosti
JK

J81o64s95e86f 63K52l89a62t

30. 10. 2017 21:17

Tohle jste asi nemyslel vážně že?

3 1
možnosti
PT

P12e29t30r 73T17o81m15e83k

30. 10. 2017 22:12

Má pravdu, protože kuřáků, kteří přestanou bude více a více. A vás smraďochů méně a méně.

4 1
možnosti
Foto

nějak nemusím ohejbání ruky za tim vzdálenějším uchem jen proto, abych dala těžkopádnou argumentací najevo ono prosté, že hulim a že mi to celý štve. Jako onehdá jeden blog, kterým chtěl kulantně nejmenovaný autor vyjevit, co viděl na přechodu a o co přicházejí nekuřáci, když si nejdou zahulit ven.

:-) ale jinak Vás zase ráda zdravím, protože konečně zas vidím, Karle:-)

3 0
možnosti