Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Jarcho

15. 3. 2011 11:08
Komu důvěřuji?

Jediný, komu důvěřuji, je Kristus.

0 0
možnosti
PH

petrph

15. 3. 2011 11:02
možná začít tím

Že si škrtněte ono "vláda  která má za sebou celkem pohodlnou většinu voličů,.."  a opravte "vláda má pohodlnou většinou v parlamentu, protože její strany v předvolebních programech obelhali své voliče",čímž se situace vyjasní a skutečně promítne současný obraz všeobecné nedůvěry, v níž místo aby si subjekty navzájem důvěřovali a kooperovali, tak usilovně uvažují o tom jak se je ta druhá strana pokouší doběhnout a podrazit,a proto musí vymyslet vlastní obrannou  strategii, kterou by její útok odvrátili a získali navrch.

Pro pochopení tohoto fenoménu  uveďme vtip podobný tomu polskému, ale v českém provedení. Za bolševika si dva v hospodě večer vykládali protistátní vtipy.Jednomu se to  do rána rozleželo a šel toho druhého udat na policii.Ale už bylo pozdě,hned ho zavřeli, protože ten druhý už ho šel udat v noci :-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 12,29
  • Průměrná čtenost 982x
https://www.karelkuzel.org 

Zájmy: cyklistika, fotografie, politika, společnost. Vyznávám diskusi, konfrontaci názorů. Leckdy provokuji. Svoboda je více než dobro. Členem KSČ jsem nikdy nebyl z důvodu oboustranného nezájmu. Totéž platí o StB. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky