Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MTG

Mind The Gap

16. 3. 2011 11:53
doplnek ze novejsi doby

ty uz nepamatuju, ale za to si moc dobre pamatuju Terrence Valeskiho, to byl strasne prijemej pan. Jednou jsem se s nim potkal ve vytahu, bylo Valentyna a on nesl obri kytku, tak mu rikam, ze taky specham, protoze musim koupit kytku pritelkyni. A on mi povida. "Dobre delas. Vis co je pro stareho chlapa nejlepsi?" odpovim "nevim" a on povida "Mlada zena a starej pes". Ja mu rikam "tu zenu chapu, ale psa ne?" a on mi povida "no mlada zena, aby te mela rada a starala se o tebe a starej pes, aby ti zahrejval nohy". ...Proste takovej fajn chlap, zdravil se vsema, nevyvisloval se, takovej tata Eurotelu, lidi ho meli radi, ale .....kdyz CT prebralo ETecko, byl Valeski neslucitelnej s Berdarem a tak v prubehu par tydnu odeslo 23 americkych reditelu, ktere CT nahradilo svymi lidmi

0 0
možnosti
K

KK95

17. 3. 2011 6:58
Re: doplnek ze novejsi doby

O Terence V. jsem slýchal od kolegů telefonářů, kteří v ET zůstali. Po čase na něj docela nostalgicky vzpomínali.

K. Kužel

0 0
možnosti
K

KK95

15. 2. 2011 8:58
Dvojité dementi!

1. Bob hrál samozřejmě country!

2. Ředitel s dřevíčkem byl, myslím, Jim Lockwood. Vládl jen krátce, vystřídal ho David Riffelmacher, ale už bez dřevíčka.

Karel Kužel

0 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 12,29
  • Průměrná čtenost 982x
https://www.karelkuzel.org 

Zájmy: cyklistika, fotografie, politika, společnost. Vyznávám diskusi, konfrontaci názorů. Leckdy provokuji. Svoboda je více než dobro. Členem KSČ jsem nikdy nebyl z důvodu oboustranného nezájmu. Totéž platí o StB. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky