Zachrání Evropa vlastní civilizaci?

Zkusme si položit pár jednoduchých otázek. Týkají se nás všech. Odpovědi na ně nám v každém případě vytáhnou další peníze z našich kapes. Bude to bolestné, bude to drahé, bude to nepříjemné a zcela nepochybně to nebude vyřešeno v rozumném termínu. Pokud tedy tyto otázky mají vůbec nějaké rozumné řešení.

Kdy padne, ale skutečně padne, project multi-kulti? Až ti, kteří z tohoto nesmyslného projektu mají profit řeknou dost? A nebo až je obyčejní lidé vypráskají z jejich pozic?

Theo Sarrazin ve své knize napsal řadu známých faktů o islamistech a multikulturních osídlencích v Německu. Turci, Maročaně, Arabové. Byť ve třetí generaci, stěží se domluví německy. V drtivé většině žijí ze sociálních dávek, protože bez znalosti jazyku a bez vzdělání se práce špatně shání. A když se sežene, není nejlépe placená. Stejná situace, ba snad ještě horší, panuje v  Nizozemí, Belgii, Francii a Velké Británii atd. Evropská Unie je multikultirním svinstvem doslova prolezlá, jak červivé jablko.

Theo Sarrazin musel odejít na nátlak spolkového prezidenta Christiana Wulffa, ze svého postu v Bundesbance. Ano, ten stejny spolkový prezident, který se o výročí sjednocení německa věnoval místo oslavy sjednocení, tématu integrace muslimů v Německu. Jeho věta "Wir sind ein Volk”, je v této souvislosti doslova tragická.

Přistěhovalci si vybudovali v Evropské Unii svůj vlastní svět, svoje vlastní islámské ministátečky = zabírají celá města. Německý Duisburg, Essen, Bochum, Dortmund. Britský Birmingham, Manchaster, Liverpool, nebo severní Londýn. Marseille, Nice a Paříž, kde tvoří již muslimové 45% populace. Předměstí Bruselu nebo Amstrodamu. To jsou místa, kde se již velmi těžko domluvíte jazykem, kterým se v těchto městech mluvilo ještě před pár lety. 

Jsou to místa, odkud původní obyvatele utíkají. Prodávají nemovitosti, obchody a utíkají. Za každou cenu. Komukoliv, ale hlavně rychle pryč. Není to přehnané tvrzení pokud napíši, že zachraňují holé životy. Jsou to totiž místa, kde se i policisté musí obávat. Ani oni nevědí co je tam v příštích hodinách čeká. Maximálně tam naleznete obchod s hidžáby, kebab, potraviny kde nekoupite vepřové maso, čajovny a hazardní herny. Vybydlené domy, vraky ohořelých aut, výklady obchodů zatlučené prkny.

Muslimská populace ve Velké Británii vykazuje 30-ti násobný nárůst za posledních léta. Je zde také přes 1000 mešit, mnohé z nich byli původně kostely. Mimochodem vite, že mešit je dnes ve Francii vice než kostelů? To nejsou dobré informace. 

Po německé kancléřce Angele Merkelové, britském Davidu Cameronovi se i francouzský president Nicolas Sarkozy domnívá, že mutlikulturní soužití není možné. Že je to nesmysl. Sociální inženýrství nepřináší kýžené ovoce. Vypěstovali jsme si hada v naručí.

Má vůbec Evropa jako takova, ještě šanci? Řekněme si na rovinu. Pro některé státy je prakticky pozdě. Evropská Unie půjde se svým nesmyslným projektem zalidňování a multikulturního obohacování starého kontinentu do propadliště dějin. Ale nedopusťme, aby pod plaštíkem humanizmu byla zničena budoucnost našich dětí.

Uďelejme s tím něco hned teď. Ona se totiž lavina velice těžko zastavuje. Neslyšel jsem o tom, že by to kdokoliv dokazal. Při neřešení problému se naleznou jedinci, a nebudu se tomu divit, kteří původce a viníky utrpení, jenž čeká Evropu, začnou věšet na první větve.

Autor: Karel Krchňák | sobota 12.2.2011 5:44 | karma článku: 30,99 | přečteno: 1823x