Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Cynyc_

12. 2. 2011 18:07
Na záchranu evropské civilizace je pozdě

už od holocaustu. Všechny problémy s muslimskými přistěhovalci jsou a budou směšnou prkotinou proti hrůzám, které naše skvělá civilizace dokázala napáchat. Multikulturalistický projekt zkrachoval, to už je zřejmé, a začíná hledání viníků. Bohužel je hledají lidé v zásadě dvojího typu: fašisté, kteří možnost koexistence odmítali vždy, ovšem nikoli z pragmatických, ale ideologických důvodů (a kteří jsou větší zkázou euroatlantické civilizace než všichni muslimové dohromady), a oportunisté, kteří nikdy nic nenamítají, když se s projektem začne, nikdy se do ničeho nezapojí a nepřeberou odpovědnost, ale když se zdaří, první lízají smetanu, a když ne, s chutí vyrazí na lynč. Autor, zdá se, patří spíše do té druhé skupiny.

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik III

12. 2. 2011 18:12
Re: Na záchranu evropské civilizace je pozdě

 a co tak strašného ta naše civilizace spáchala, že má zahynout! Tedy mimo to, že je nejsociálnější, nejsvobodnější a většinu věcí, které lidstvu pomáhají tak od 18.stol. má na svědomí ona! 8-o

0 0
možnosti
PZ

Karlik1263

12. 2. 2011 13:15
Pres cele to Multikulti to Evropa vede spatne

Do USA Pristehovalci prijizdi od objeveni Ameriky ale takove problemy jako v Evrope nejsou. Legalni Immigranti si berou Americke Obcanstvi s tim ze jsou si vedomi ze budou mit stejna prava jako kazdy American.V Nemecku politika pro Gastarbeitry selhala,nemuzete mit staly priliv lidi aniz by bylo od nich pozadovano aby si vzali Nemecke obcanstvi,naucili se rec a integrovali se do sve nove vlasti.Kazdy legalni Immigrant (kdyz bere prisahu v USA) prisaha ze bude podporovat ustavu Spojenych Statu od kazdeho je ocekavano ze se nauci Anglicky a druha generace uz jsou Americani (mluvi Anglicky atd. Ano a Mexicane take)

V Evrope jsou cele ghetta kde se domaci rec nemluvi,od pristehovalcu neni pozadovano aby brali obcanstvi,prisahu ze budou podporovat ustavu sve nove zeme.Ano Multikulti selhala protoze nikdy nebyla realna.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

12. 2. 2011 22:19
Re: Pres cele to Multikulti to Evropa vede spatne

S USA to neni az tak slavne, jak to rada lici propaganda. Hispanci se moc dobre neintegruji a etnicky oddelene ctvrti tam jsou celkem bezne.

Melting pot tam fungoval s evropskymi osadniky, s tim co tam prichazi to selhava stejne jako v Evrope.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

12. 2. 2011 9:09
Co s tím?

1. konec benevolentní přistěhovalecké politiky

2. vyhoštění lidí, kteří nemají občanství a dělají jakékoli problémy

3. konec velkorysých sociálních programů pro lidi, kteří jsou práce schopní ale nechtějí pracovat.

4. konec rodičovské podpory lidem, kteří mají více než 2 děti. Evropa je zalidněná dost a trvalý růst je nesmysl.

5. konec schovávání zločinů za náboženství. Korán je nesnášenlivá kniha a islám nenávistné náboženství. Musí být reformován nebo zakázán. 

0 0
možnosti
AS

viveka

12. 2. 2011 9:20
Re: Co s tím?

R^R^R^

0 0
možnosti
BP

boris.pouzar

12. 2. 2011 8:27
!!!

" Nám s evropany netřeba bojovat,Evrupu dobudeme vagínami našich žen " - plk. Muamar Kaddafí  .... Netřeba dodávat nic víc. Boj o přežití začal už ve 2.polovině 20.století.

0 0
možnosti
K

karbidik

12. 2. 2011 8:35
Re: !!!

myslite plukovnika kadafiho ktery veri sve vlastni zelene knizce kterou si sam napsal ? ;-D jinak kadafi neni originalni. puvodne slo o citat s delohami, pronesl ho alzirsky prezident boumediene v sedmdesatych letech a netykal se muslimu ale obcanu tretiho sveta obecne. ale samozrejme jako vse v propagande se prekroutil a pridal se mu jiny vyznam.

0 0
možnosti
L

leontýnka

12. 2. 2011 7:58
Autore, jedna věc je podstatná:

podívej se na porodnost domorodých národů Evropy a na porodnost muslimů, to je to, co rozhodne, demografická zbraň. Je velmi účinná: na Kosovu "chytří" Srbové uposlechli výzev, aby neměli děti, zatímco "blbí" Albánci měli děti a tím se prý řítili do "malthusiánské pasti", výsledek byl, že během tří generací se srbská většina na Kosovu zmenila v mizivou menšinu i bez přistěhovalectví a jednoduše převzala moc. To samé čeká i zbytek Evropy. Kolébka je účinnější než kalašnikovy nebo meče, to se vědělo tisíciletí, že zrovna evropské domorodé národy jsou tak neskutečně pitomé, že nemají děti a ještě jsou na to hrdé za to islám nemůže.

0 0
možnosti
K

karbidik

12. 2. 2011 8:04
Re: Autore, jedna věc je podstatná:

mytus kosova a porodnosti je jen mytus nevzdelancu.

v kosovu srbove (pravoslavni) byli mensinou podle scitani jiz na konci 19. stoleti. a demografii tam nezmenilo nejake premnozovani ale vysidlovani. napriklad behem recko tureckych valek uzemi kosova opustilo a nevratilo se nekolik set tisic srbu.

totez se tyka te porodnosti, podle vsech studii se pocet muslimske populace zvysi na svete za nejblizsich dvacet let priblizne o tri procenta. ono uz v islamskych zemich porodnost zacina klesat. podobne jako v evrope. a tady pristehovalcum take klesa  

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik III

12. 2. 2011 7:56
Evropa má šanci,

ale pouze v případě, že vyžene všechny neomarxistické soudruhy v čele commissaires Žužu Manuelem a tou jeho bolšoj továryšňou Káťou Aštonovnou z Brussele! A taky nikdo nesmí volit socialisty! Žádné! Internacionální, nacionální, zelené  ani ty italského typu! Radši budu Evropan s nižším důchodem než nějaký "dhimmi"!

Jenže vykládejte to někomu, kdo zvolí Falbra nebo Roučka do EP za třicet káčé u doktora!

0 0
možnosti
JK

Salamo

12. 2. 2011 5:57
?

Vážený autore,

píšete, cituji: "Uďelejme s tím něco hned teď". Co navrhujete Vy?

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2860x
Jsem táta dvou dcer, tedy dle nich již skoro mladých slečen. Stále miluji svoji ženu. Smekám před ní, že to se mnou tak dlouho vydržela. Mám rád svoji rodinu, mám rád svoji vlast, mám rád českou krajinu a dobré lidi. Mám rád starou českou kuchyni a dobré víno (raději bílé, než červené) a mám rád táboření. Moje práce a koníčky mi zabírají skutečně hodně času, přesto bych se chtěl vyjádřit k dění v ČR, EU a ... osobně na stránkách bloku.
PS: A taky mě baví:
........... relaxing at home with a nice drink and a beautiful sexy female :-)
.............. Zde na iDnes jsem již před lety začal pod značkou:
"paltt".