Vítejte v Islámském světě, aneb mírumilovné náboženství

Obhájci muslimů a konvertitky nám předkládají Islám jako mírumilovné náboženství, které nemá jiný cíl, něž šířit dobro mezi lidmi po celém světě. No nazdar!

Muslimové, konvertitky a oni pseudohumanisté obdivující Islám mají rádi tzv. multikulturu a politickou korektnost. Dobře se jim v této atmosféře žije, i když si to nechtějí přiznat. Mohou rozvracet onu „prohnilou“ západní kulturu zevnitř. Poukazovat na všechny špatnosti, pokřikovat a demonstrovat za svoje „práva“. Protože jim to v rámci korektnosti dovolíme.

Přečetl jsem si dnes jednu báječnou větu od příznivců Islámu, po které mi doslova spadla brada:„Je velmi smutné, že největší odpůrci islámu vůbec netuší co kritizují. Islám chápe jen ten, co v systému islámu žil a nebo kdo islám bez zábran studoval. Ten druhý způsob je samozřejmě ještě složitější. A pochybuji, že ti kritikové splňují některý z těchto předpokladů. Bohužel.”

Tak smutné? Netuším proč já bych měl obhájce těchto zvráceností chápat?!

Velmi dobře se podívejte na to, kam Islám vede tvory, kteří snad dříve byli lidmi. Dnes jsou vyznavači proroka Mohameda. Prvni tři minuty se nic moc zásadního neděje. Ale potom to začne.

Důrazně, ale opravdu důrazně upozorňuji; ten kdo má slabší žaludek, pro toho není toto video vhodné.

Prohlédnout si ho můžete zde:  Z pochopitelných důvodů ho neuvádím ve Flashi, nebo jako video z youtube.

Zdá se Vám to šílené? Ano je to šílené. Toto je Islám. Tak co Vy obhájci muslimů na zdejším blogu. Máte odvahu toto obhájit???

PS: toto není o tom, že chci nějakým způsobem kohokoliv pošpinit. Toto je nesestříhané video, tak je ke své slávě muslimové natočili. Minule mě jeden “humanista” napadl, že jsem uvedl zkrácenou, nicméně pravdivou verzi “policejního experta” na extrémismus. Takže teď nesestříhané.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Krchňák | sobota 26.3.2011 21:21 | karma článku: 32,35 | přečteno: 2346x