Tati, proč nás bílí nemají rádi? Tati - proč gádžové mlátěj Romy?

Nelze uplatňovat princip kolektivní viny, píší Cikáni premiérovi. Ano, nelze než souhlasit. Cikáni jako: … (dosaďte si co chcete), nikdy žádnému státu nevyhlásili válku, nikdy a nikomu nezcizili území, ani ho neokupovali.

Jenže drtivá většina této minority nerozlišuje zlo a dobro podle platných zákonů ČR, ale vidí vše ze svého pohledu. Nevyhlásili válku žádnému státu, ale už to vypadá, jako by chtěli svým chováním vyhlásit válku obyvatelům České Republiky. Tedy někteří rozhodně ANO!

Nelze uplatňovat princip kolektivní viny, to nelze. A co se tedy nechá dělat? Striktně vyžadovat dodržování zákonů a pozavírat drtivou většinu této minority? Ano klidně. A kam? Do přeplněných kriminálů, ať si tam jsou jako sardinky.

Jsou si jisti, že jim se přece nemůže nic stát. A pokud přece jen někoho z nich policie ČR dopadne a usvědčí, při nejhorším ho čeká směšný trest oproti tomu, kdyby to samé spáchal kdokoliv z jejich obětí. K tomu pohodový kriminál, posilovna, televize…

Věznice, kde se nepracuje, jsou pro nepřizpůsobivé rekreačními tábory. Takže je opravdu potřeba vymyslet něco jiného. Když selhávají klasické prostředky fungující v tradičních civilizacích tak se musí najít jiná cesta jak nepřizpůsobivé donutit.

Přitom by stačilo, kdyby cikáňata chodila do školy, alespoň aby absolvovala povinnou školní docházku a pak se vyučila v nějakém řemesle. V tom jim nikdo nebrání, jen chtít! Jenže pohodlný život podpořený štědrými sociálními dávkami asi láká víc.

Háčkem je, že velká většina Cikánů se tzv. spolčuje a ochraňuje své druhy hlavně proti "bílým". Prostě jejich dítě něco ukradlo, no tak o co jde? Vždyť oni „bílí“ nezchudnou. Dítě to vidí, slyší a tak to s ním roste. 

Katastrofou této minority je, že nerozlišují, nechápou a napodobují. Viděli Anglii a asi jim přišlo vhodné si začutat s lidskými hlavami. Pomlátit pár bílejch hlav, dát těm gádžům co proto. Po mnoha útocích v různým městech, je jich za katrem co by na prstech napočítal! Ostatní se buď „vzdalují“ a nebo nejsou vůbec obviněni.

Prý na severu panuje klid, napětí ale nepolevuje. A proč nepolevuje? Policisté odejdou, a co se stane? Vše začne nanovo.

 

Autor: Karel Krchňák | neděle 28.8.2011 20:19 | karma článku: 37,54 | přečteno: 3653x