Rasista, fašista, xenofob …

Profesionální humanisté a vlezdoprdelkové si hřejí polívčičku na bídě daňových poplatníků. O pravdu jim, Bože chraň, vůbec nejde. Je to jen tvrdý “bussines” -  jejich práce, za kterou berou nemalé peníze.

Média, politici, levičácké organizace a humanitární občanské sdružení nás takto označují. Otevřeně nás ponižují a stale naznačují, že máme menší cenu než ostatní. Právě oni ostatní, které krmíme, hýčkáme, dotujeme, a které se musíme starat. Oni ostatní, kteří žijí spokojeně z našich daní. Oni ostatní, kteří nikdy nemají dost. Oni ostatní, na které je i zákon krátký.

Rasismus je pro dnešní dobu zaklínacím slovem, které poskytuje šikovnou náhradu za logické myšlení a nazývání věcí pravými jmény. S tímto názorem bude pravděpodobně souhlasit drtivá většina čechů, 70% z nich se ale za svůj názor stydí a skrývá ho.

Velká media o skutečnostech týkající se rasismu naruby neinformují. A pokud ano, tak neobjektivně, aby reportáž vyzněla vždy negativně pro nás, kteří jsme označováni za rasisty, fašisty a xenofoby.

Uznávám, že někteří romové jsou slušní lidé, ale je to menšina. Jak je můžeme filtrovat? Setkal jsem se s hrubým názorem, že pokud budete mít vagón brambor, z nichž 95% a možná víc, je shnilých. Budete je přebírat? Ano je to hrubé přirovnání, ale kdo nás k němu dostrkal?

Nechci poukazovat pouze na kauzu Vítkov – Krupka. Jistě si vzpomenete na nešťastnou událost, kdy se v Praze utopil “Rumunský princ”. Tento případ byl medializován, rumunský mladík byl středem zájmu všech televizních stanic. Jeho pobyt v nemocnici, následná smrt, scény plačících mladíkových příbuzných, atd. Informace o tom, jak oni příbuzní nemají peníze ani na uhrazení pobytu v nemocnici, ani na uhrazení pobytu v ČR, ani na převoz jeho těla do Rumunska.

Ve stejnou dobu se utopili i jiní lidé, kteří si na rozdíl od rumunského mladíka řádně platili pojištění. Nikdo po nich ani nevzdechl. Jejich příbuzné nikdo neukázal, ačkoliv je postihla stejná bolest. Fakta lehce dohledatelná.

No a teď se dozvídám, že zaměstnanec Ministerstva vnitra. Člověk, kterého si já platím, a který se má starat o bezpečnost moji a mé rodiny. Policejní expert! Zlehčuje a bagatelizuje útoky romů na své spoluobčany, div se světe, bilé pleti. Jak o nich prý nemá informace. A jak tento policista, ve veřenoprávní televizi, svým postojem de fakto probouzí v obyčených lidech extremistické nálady.

Mějme na paměti, že každý člověk může být tvůrcem svého osudu. Pokud chcete, aby za vás vaše rozhodnutí dělali lživí manipulátoři a určovali váš svět – nedělejte nic.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Krchňák | neděle 20.3.2011 12:15 | karma článku: 33,21 | přečteno: 1956x