Politici jsou impotentní v přístupu řešení k nepřizpůsobivým

Kam chtějí dotlačit zbytek společnosti svoji nečinností? Toto již není pouze okrajový problém. Toto již není pouhá hra na písečku nevládních organizací, nebo multikulturních aktivistů. Kanada kvůli Cikánům zavádí víza, Francie je deportuje ze země, v Itálii žijí v táborech, které jsou obehnané vysokými ploty s ostnatým drátem… Jenom my si od nich necháme kálet na hlavu.

Prakticky každý má nějakou negativní zkušenost s nepřizpůsobivými. Každý! Dnes se již vlastně denně dozvídáme děsivé informace. Kdo byl kde přepaden, oloupen, zmlácen… A co s tím? Přitom, ale zde žádná osvěta nepomůže, je již pozdě. Co mohou lidé dělat, když jsou lumpové v bezpečí před zákonem a policií? Jak je možné, že za stejné, ANO ZA STEJNÉ, sviňárny padají tak rozdílné tresty. Tedy pokud vůbec padají.

Oni nás začínají čím dál častěji terorizovat, okrádat, fyzicky napadat a my jsme rasisti? Ještě jeden poznatek, kdybych já nějakého tzv. roma jen praštil, tak věřím tomu, že budu v hlavních zprávách i s celým svým rodokmenem.

Jenže pokud je jistým skupinám dovoleno všechno a druhým nic, výsledek na sebe nenechá dlouho čekat. Tohle už není o rasismu, když je neschopna vláda vezmou to do svých rukou lidi.

A nejsou to jen naši nepřizpůsobivý, máme také v EU dostatečný import islamistů. I oni chtějí „svůj prostor“. Jenže hergot, na našem dvorečku! Je to časovaná bomba. A co se dělá s časovanou bombou? Přijde pyrotechnik a zlikviduje ji. Protože i při tom nejopatrnějším zacházení představuje trvalé riziko.

Někomu je lépe žít pod kuratelou flákačů, cizáků, a lemplů. Než o svobodu bojovat. Ale nebyla dříve Evropa tak zhovadile bojácná. Vlastně západní svět - naše civilizace.

Dřív byli lidé pro sebe ochotni něco udělat.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Krchňák | čtvrtek 25.8.2011 18:23 | karma článku: 39,56 | přečteno: 3490x