Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

janacz

20. 5. 2011 12:26
A jak to vypadá

s Inkluzí ???  8-o

0 0
možnosti
B

Brutvann

20. 5. 2011 8:59
Ano, v žádné zemi plán na začlenění této komunity nevyšel

Kde udělali soudruzi chybu ?:-)[>-]

0 0
možnosti
LPB2

Lumpíí po banánu 2

20. 5. 2011 18:27
Re: Ano, v žádné zemi plán na začlenění této komunity nevyšel

mysleli, že Rom opravdu znamená člověk

0 0
možnosti
V

villík

19. 5. 2011 22:07
Plán sociálního začleňování prý nevyšel...

A teď prosím něco kloudného od politiků, aby vyšel: ............................................

Sci-fi neberu !:-P

0 0
možnosti
FB

paltt

19. 5. 2011 22:23
Re: Plán sociálního začleňování prý nevyšel...

Jenže již v té větě je sci-fi.

"... od politiků, ...."

To samo o sobě je zančné Science Fiction. ;-(

0 0
možnosti

INDNIK

19. 5. 2011 21:01
Děkuji Gadžo

Promiňte, ale nevím jak vyjádřit zadostiučení a současně obdivuji,že píšete stejně jako já,doufám, že neopisujete! Zkuste také více přemýšlet do hlobky a proč? Když cokoliv sebelíp napíši, má to jeden kaz, jsem Rom v 6O letech jak mě vidíte na fotu!!!!! Začínám mít pocit, že jsem se narodil mezi bílé blázny,hoštaplery,zloděje a neskutečně hloupé lidi co jinde ženské klíny NEPORODÍ. Přitom mě neučili Romové, chápete to!? Spousta VIP českých Romů se tak asymilovala, že používají stejné metody jako neRomové. Závidím lidem co mohou pracovat a dělat práci co je baví, tak jak mě učitelování a vím jak bude vypadat můj další blog,přestanu se stydět za ponižování od kolegiň, které musím strpět jen proto, abych mohl jen na krátkou dobu učit![>-]EUNik

0 0
možnosti
FB

paltt

19. 5. 2011 21:41
Re: Děkuji Gadžo

Pane Štefane, neopíšeme stejně. Tedy jeden od druhého neopisujeme. Nahlížíme na problém rozdílnýma očima, nicméně v jednom zásadním se shodneme.

Ne pouze Romové jsou na vině.

Smekám před tím, že jste ve dvaapadesáti vystudoval. Já dobře vím co to je chodit do školy, po večerch umývat nádobí, řídit taxik, makat jako mourovatej, abych si na to studium vydělal.

Jenže kdekoliv jsem žil, a pár zemí to bylo - jen školy jsem dělal na 2 kontinentech a to mimo ČR, za svoje vlastní vydřené peníze. Tam jsem také viděl, že žádná protekce, ani protěžování nepřináší kvalitu. Při sklizni je úroda je ve výsledku špatná, až nepoužitelná. Věřím, že se mnou budete souhlasit v tom, že na flákače a lemply je potřeba bič - lhostejno od kud jsou. Skutečně velmi vážně říkam, lhostejno od kud pocházejí.

Chci jediné, stený metr! A jen tak mimochodem, držím Vám palec, zcela bez jakýchkoliv postraních úmyslů. Když na to máte, učte! Pokud to nepůjde v ČR, jděte na čas jinam, a půjde to.

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

19. 5. 2011 20:06
dobře napsáno ....

karmaR^

0 0
možnosti
FB

paltt

19. 5. 2011 20:41
Re: dobře napsáno ....

Děkuji. Nicméně je to pouhé konstatování stavu, o kterém všichni vědí a nikdo ho nechce řešit. ;-O

Ona "pozitivní diskriminace" a jiné - s prominutím - woloviny, faktický problém pouze zhoršují.

0 0
možnosti
M

mortinel

19. 5. 2011 19:27
Jsem pro rovnoprávnost

všech před Bohem i před zákonem s osobní zodpovědností za svůj vlastní život...! To znamená: buď budeš pracovat za odpovídající mzdu na úrovni svého vzdělání, kvalifikace, inteligence a schopností a přežiješ - nebudeš-li ochotný toto akceptovat, tak zdechneš...! Budeš dodržovat zákony této země a tak budeš svobodným člověkem - nebudeš-li, shniješ v kriminále...! Pro každého stejný metr bez ohledu na barvu pleti, etnický původ, náboženské přesvědčení...! A ještě se ušetří náklady na provoz příživnických tkzv. lidskoprávních organizací a všemožných ochránců zločinců a parazitů..., kterým jsou jakékoli lidské povinnosti cizí! Jinak budou muset slušní a bezúhonní občané v zájmu zachování svého života, zdraví a majetku provést společenskou deratizaci sami...! :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2860x
Jsem táta dvou dcer, tedy dle nich již skoro mladých slečen. Stále miluji svoji ženu. Smekám před ní, že to se mnou tak dlouho vydržela. Mám rád svoji rodinu, mám rád svoji vlast, mám rád českou krajinu a dobré lidi. Mám rád starou českou kuchyni a dobré víno (raději bílé, než červené) a mám rád táboření. Moje práce a koníčky mi zabírají skutečně hodně času, přesto bych se chtěl vyjádřit k dění v ČR, EU a ... osobně na stránkách bloku.
PS: A taky mě baví:
........... relaxing at home with a nice drink and a beautiful sexy female :-)
.............. Zde na iDnes jsem již před lety začal pod značkou:
"paltt".