Moje děti mají zachraňovat cikány?

Nízký intelektuální potenciál těch problémových se sklony ke kriminalitě, automaticky dělá z nepřizpůsobivých vděčné objekty pro etnobyznys a manipulaci, s jejíchž pomocí vykrádají „neziskové“ organizace státní kasu.

Se „skvělým“ řešením tohoto problému přichází politička, poslankyně za ČSSD, paní Vlasta Bohdalová. To má být ona pomoc? To má být řešení? Já se nicméně ptám. Utrpěla paní poslankyně nějaký vážný úraz hlavy, není soudná, nebo jen ve stylu politiků hází problém na obyčejné  lidi?

Protože pitomečkové, kteří se odmítají učit, nemohou prý sedět zase jen mezi pitomečkama? To je jejich problém a ne můj. Ano rodiče si nepřejí, aby jejich děti chodily do třídy s těmi, kteří nerespektují nic a nikoho. S těmi, kteří kašlou na výuku a možnost získat nějaké znalosti.

Normální milující  rodiče chtějí dobro pro svoje děti, chtějí pro ně vzdělání a přesunují je na jiné školy. Chápu je, ale paní poslankyně to vidí z jiného pohledu. A moje děti to mají zachránit. Být nepřizpůsobivým dětem příkladem, stát se jejich kamarády...??? 

Kdo mě donutí k tomu, abych posílal svoje děti do školy, ve které budou okrádány, bity, ponižovány a terorizováni svými "sociálně slabšími" spolužáky? Kdo má právo a odvahu mě nutit k tomu, abych zabil vzdělání svých dětí?

Úroveň vzdělanosti třídy jde dolu, když do ní násilně dosadíte dítě, které se chová tak jak je oněm "chudákům" vlastní. Nedej bože když tam budou v páru, nebo ve třech. Čtyři takovéto děti zlikvidují třídu. To není výmysl, ale fakt.

Normální a milující rodiče, ale uvítají pokud jejich ratolest sdílí třídu s vietnamským spolužákem. Takový spolužák totiž svojí pílí vaše potomky motivuje. Tak kde je jakýkoliv rasizmus?

Jenže dnešní politici skutečně, na to co se děje, kašlou. Jde o to mít se dobře a nehledět na stav věcí. Jak je možné, že ve středověku (a to Vám potvrdí každý historik), byly cesty bezpečnější než dnes? Jak je vůbec možné, že za onoho temného středověku plného hrůz, platili lidé menší daně?

Pravděpodobně je zde cosi shnilého a začíná to nepříjemně páchnout.

Starejte se každý den, i dnes, o svou svobodu. Jinak se probudíte zítra zotročeni.

„Jestliže dlouhý sled zlořádu a uchvacování se rozvíjí do podoby podřízenosti naprosté despocii, je právem občanů, je jejich povinností, svrhnout takovou vládu a obstarat nové strážce své budoucí bezpečnosti."

Autor: Karel Krchňák | sobota 10.9.2011 13:38 | karma článku: 43,52 | přečteno: 4276x