Měl Miloševič pravdu?

21-letý muž Arid Uka oddaný muslim, který se narodil a vyrůstal v Německu. Je ve vazbě poté, co zabil dva americké piloty a dalsi dva těžce zranil. Incident se odehrál tento týden a česká media tento teroristický útok téměř nezaznamenala. Islamista střílel na americký vojenský autobus na letišti ve Frankfurtu nad Mohanem. Arid Uka pracoval na letišti ve Frankfutru, narodil se a vystudoval v Německu, kam se jeho rodina přestěhovala asi 40 lety.

Existuje mnoho způsobů, jak bránit islám. Masové vraždění je jedním z nich!

Podezřelý Arid Uka a celá jeho rodina pochází z města Mitrovica, z Kosova. Toto pro CNN to potvrdil ministr vnitra, Bajram Rexhepi, s odvoláním na americké velvyslanectví v Prištině.

Odkaz: http://edition.cnn.com/2011/WORLD/europe/03/02/germany.shooting/index.html 

Bajram Rexhep také řekl, že dědeček střelce byl náboženský vůdce v mešitě ve vesnici poblíž Mitrovice. Město Mitrovica je všeobecně známé kvůli etnickému rozdělení a bojům mezi většinovými etnickými Albánci a menšinovými Srby. Bývalé hornické město, ale také bylo a je ohnisko, z kterého pocházejí radikální islámští extremisté.

Kosovo bylo součástí Srbska, ale boj za nezávislost a etnickou velkou  Albánii tam nakonec vedl k válce v Kosovu v roce 1998. Krveprolití byla zastavena až v roce 1999, kdy se NATO zapojilo a bombardovalo Srbsko. To je ono Havlovo nechvalně známé: Humanitární bombardování. Následovalo rozmístění mírových sil. NATO v Kosovu. Aliance ještě má v Kosovu asi 8.700 vojáků ze 32 zemí, včetně České Republiky, USA a Německa.

Otec teroristy, který zastřelil dva americké letce řekl, že je šokován atentátem, a omluvil se rodinám obětí  a americkému lidu. "Jsem stále v šoku, nemůžu uvěřit tomu, co se stalo," řekl agentuře Reuters Murat Uka telefonicky ze svého domova v Německu. "Je mi opravdu, opravdu líto, co se stalo." Nicméně vychovat ze svého syna fanatické islámské vraždící monstrum se mu povedlo.

Americký prezident Barack Obama řekl novinářům, že je "zarmoucen a pobouřeni" tímto útokem. "Budeme vytrvale usilovat o zjištění, jak k tomuto odpornému útoku došlo," řekl a dodal, že Spojené státy budou spolupracovat s německými úřady.

Jenže kdysi dávno by americký prezident vynaložit veškeré úsilí, aby vraha dostal před soud a nebo jinak potrestat provinilce. Teď jsme svědky toho jak je prezident zarmoucen?! Bude snad nejprve žádat o povolení OSN, než něco udělá? USA nemá prezidenta.

"Došlo k incidentu, při kterém byli dva američtí vojáci zabili na letišti ve Frankfurtu," řekla německá kancléřka Angela Merkelová. "Nevíme, detaily, ale chtěla bych říci, jak jsem naštvaná." Angela Merkelová take vyjádřila soustrast rodinám vojáků 'a zdůraznila, že Německo bude "dělat vše, co může, aby se rychle pokusilo zjistit, co se stalo."

Takže kancléřka je naštvaná?! A až to zjistí detaily toho co se stalo, co bude dál? Vypráská všechny potenciální teroristy ze země? Bože lidi, uvědomte si, že toto je 2. a 3. generace muslimů, narozených v zemích, které nenávidí a nepřejí si nic jiného, než zkázu těchto zemí a nastolení Islámu.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Krchňák | sobota 5.3.2011 8:42 | karma článku: 30,88 | přečteno: 2218x