Diskuse

Marine Le Pen

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Lesní sběř

10. 3. 2011 10:19
Mám strach...

...že jste příliš velký optimista. Však Oni už ji včas nějak zdiskreditují nebo zastřelí, aby Jim náhodou nerozvrátila jejich (dez)integrační plány. :-P

0 0
možnosti
FB

paltt

10. 3. 2011 16:31
Re: Mám strach...

Bohužel mám také ten dojem. Bude to zřejmě jen otázka času. :-/

Evropský socializmus si přece rozvracet nenecháme od nikoho!! 

0 0
možnosti
JR

raz

9. 3. 2011 23:35
Za článek karma

Je potřeba psát o tom, že v Evropě nabývá na síle hnutí, která shromažďují Evropany k distancování se od líbivé, naivně-hloupé a škodlivé politiky Bruselských rozumbradů - absolventů levicově orientovaných universit. Madam Le Pen pokračuje, poněkud přijatelnější formou uvádět do reálné politiky názory svého otce. Až se v Čechách najde inteligentní a odvážný člověk (žena nebo muž, to je jedno) podobný madam LePen, který se nenechá vlákat do pasti rádoby intelektuálních debat s lidmi typu pana Peheho, Šiklové, Havla a pod, bude jejich útoky i útoky většiny našich komentátorů a publicistů naprosto ignorovat a bude jen snášet na jednu stranu holá fakta o rozpínavosti muslimů, škodlivé politice bruselské agendy a jejich snah o vytváření jakési multikulturní a "zelené" Evropy, ale na druhé straně nabídne realizovatelná řešení těchto problémů, tak v příštích volbách uspěje a bez něj nikdo nesestaví většinovou vládu. A.tak nevím: Bude to velký průšvih nebo očista naší politiky?

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

10. 3. 2011 10:21
Re: Za článek karma

Nikdo takový se nenajde. Ti, kdo by toho byli schopni, k tomu nejsou ochotni, a ti, kdo jsou ochotni, zase postrádají schopnosti.

0 0
možnosti
M

maxas

9. 3. 2011 23:29
Ironií osudu,

je ovšem fakt, že pro stranu pana Le Pena v minulosti hlasovalo i velké množství imigrantů ze severní Afriky. Zní to podivně, ale svou logiku to má. Je to jako by u nás pro pana Vandase hlasovali někteří Romové, je možné, že ti integrovaní, bezproblémoví tak budou činit, aby se distancovali od nepřizpůsobivé romské většiny. Jinak máte pravdu, že současná demokracie doklepává a co bude dál těžko říci. Ve vzduchu začíná být cítit předzvěst Armagedonu. A podle pana Nostradama to žádná procházka růžovým sadem nebude. Ale co s tím??

0 0
možnosti
VN

Amoniak II

10. 3. 2011 0:15
Re: Ironií osudu,

Jaké máte doma zásoby munice?

0 0
možnosti
DML

Duce Mea Luce

9. 3. 2011 23:00
omg

Neumíš číst? Je to Marine, ne Marie. Jean-Marie Le Pen se jmenuje její otec.

0 0
možnosti
Z

zemanka01

9. 3. 2011 23:33
Re: omg

Autor to napsal správně,ale vy jste jaksi nepochopil  Rv Buď se naučte číst nebo nekritizujte druhé. Dobrou noc :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2860x
Jsem táta dvou dcer, tedy dle nich již skoro mladých slečen. Stále miluji svoji ženu. Smekám před ní, že to se mnou tak dlouho vydržela. Mám rád svoji rodinu, mám rád svoji vlast, mám rád českou krajinu a dobré lidi. Mám rád starou českou kuchyni a dobré víno (raději bílé, než červené) a mám rád táboření. Moje práce a koníčky mi zabírají skutečně hodně času, přesto bych se chtěl vyjádřit k dění v ČR, EU a ... osobně na stránkách bloku.
PS: A taky mě baví:
........... relaxing at home with a nice drink and a beautiful sexy female :-)
.............. Zde na iDnes jsem již před lety začal pod značkou:
"paltt".