Jaký extremizmus nám hrozí pane premiére?

4 lidé byli bezdůvodně zlynčováni krvežíznivou tlupou 18 Cikánů, kteří nad ránem táhli Rumburkem z diskotéky vybaveni teleskopickými obušky a dlažebními kostkami. Vrhli se na ně se slovy vy bílí mr.ky, tloukli je a mlátili a nechali toho až když jeden z napadených zůstal ležet v bezvědomí.

Krajská policejní mluvčí k tomu uvedla: "Utekli před nimi do domu. Útočníci ale rozbili dveře a napadli je. Jeden z napadených skončil se zlomeninami v nemocnici“.

Bližší informace k tomuto případu mluvčí nechtěla říct, vzhledem k tomu, že vyšetřování útoku je teprve na začátku. Zda se jedná o rasově motivovaný útok, policejní mluvčí odmítla komentovat.

No to je obdivuhodné vyjádření, nemyslíte?

Přesto pan premiér Nečas hovoří o tom, že nám hrozí nikoliv invaze spojeneckých vojsk, ale extremizmus. Pravděpodobně žije úplně jinde, neboť pokud by žil v ČR viděl by, že je to drobátko obráceně.

Právo na to hájit svůj život a majetek nám zaručuje Ústava České Republiky.

Multikulturní společnost! Prý jsme nepřizpůsobivé nemakačenky a flákače vychovali a vypiplali my, obyčejní lidé. Ne policie a justice, ani samospráva, a již vůbec ne politici.

Vláda podporuje v lidech rasismus tím, že nic nedělá a ani se nesnaží problém nepřizpůsobivých řešit.

Místo aby lidi zajímala kvalita vody ke koupaní, sbírání hub, nebo okopávání záhonků na zahrádce. Musí se starat o to jak přežít.

Vzít spravedlnost do vlastních rukou si nepřeje jen ta banda nácků, ale troufám si tvrdit, že 90 % bílých, slušně žijících a pracujících lidí. Protože toto se musí zastavit. Zde již nejde o ojedinělé excesy, ale toto je cílený útok na slušné lidi.

PS: doplnění - těch lynčovaných bylo 6 a byli zbiti jen proto, že se nacházeli poblíž domu, z kterého byli Cikáni vyhozeni pro neplacení nájmu.

Autor: Karel Krchňák | neděle 21.8.2011 15:05 | karma článku: 38,68 | přečteno: 2611x