Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

apoc9

21. 8. 2011 21:32
Extrémismus

Extrémismus je nesmyslný pojem, kterým se nálepkují odpůrci režimu jediné oficiálně EU (TM) schválené doktríny.

0 0
možnosti
FB

paltt

21. 8. 2011 21:23
Doplnění

Těch lynčovaných bylo 6 a byli zbiti jen proto, že se nacházeli poblíž domu, z kterého byli Cikáni vyhozeni pro neplacení nájmu.

K tomu nelze již nic víc dodat.

Jen, že pokud se lidé začnou ozbrojovat - kdo si může být dnes před bezdůvodným napadením jist? Tak to bude vina neschopných politiků a ruzných multikulturních parazitů, kteří dali Cikánům pocit beztrestnosti. Na vše se volalo rasizmůůůůs a zde jsou výsledky.

1 0
možnosti
B

Brutvann

21. 8. 2011 16:54
Je to cigánské rasistické šílenství

Za to můžou ti různí Kocábové, Džamily, Ryšaví, Uhlové a Kostlánové..... Politici  provilegují kriminální lůzu a financují její patrony uvedené v předcházející větě.  Hnus !!! ;-€;-O;-€EU

2 0
možnosti
C

Cynyc_

21. 8. 2011 16:01
Cílený útok na slušné lidi?

To znamená co? Že se všichni Romové spikli a rozhodli se vyhubit ostatní? Nenechte se vysmát. Vaše obsese romskou problematikou, která je ve skutečnosti naprosto okrajová, už Vám zatemňuje pohled. Pachatelé obou útoků patří před soud za napadení či pokus o vraždu, spáchané v organizované skupině a - pokud se to potvrdí - s rasistickým motivem. Ale dělat z toho organizované povstání Romů je kolosální pitomost, která jen radikalizuje společnost a v důsledku přispívá k dalšímu násilí z obou stran.

5 0
možnosti
PP

echo.3.

21. 8. 2011 16:42
Re: Cílený útok na slušné lidi?

:o)

Tak to máme Krchňáka, za půl hodiny následoval stále rozcuchaný rebel Polanecký a s trochou do mlýna přispěl před chvílí Hrabovský. Čekejme ještě pistolníka a populistu roku Matějku, večer nebo možná zítra přijde v plné zbroji i hrdý soudruh Paulczyňski. A bude zaděláno.

Máme se na co těšit.

0 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

21. 8. 2011 15:28
Zřejmě už vám vypadla z hlavy epizoda z Letné v roce 1989

Tenkrát Havel hřímal na pódiu, před skoro 800.000 a do toho cinkači klíči freneticky vřeštěli. Pod pódiem se hlásili o slovo též dva Romové. Havel je nadšeně vítal a že prý právě tyhle na pódiu potřebuje. Romové si vzali slovo a stěžovali si na svůj přetěžký život za socialismu, jak jim komunisti vzali jejich přirozený způsob života. Dav jim plácal a Havel z podia sliboval "nápravu". Kumunistům jste se posmívali, když zpívali, "Tak už máme, co jsme chtěli". No a nastala doba, kdy budou zpívat vám, "Tak už máte, co jste jim na Letné slíbili".

2 0
možnosti
N

notordluhousek

21. 8. 2011 15:19
tak jste prvni

ale urcite ne posledni ;-D;-D;-D myslim ze bych mohl vyjmenovat dalsi serii poctive pobourenych kteri budou psat clanky o tom o cem se vubec nepise ;-D

2 0
možnosti
MS

mleko strdi

21. 8. 2011 15:25
Re: tak jste prvni

podivejte se i na ostatni zpravodajske portaly ...

0 0
možnosti
MS

mleko strdi

21. 8. 2011 15:09
"Vzít spravedlnost do svých rukou" není řešením ničeho,

spravedlnost je nutno prostě prosazovat bez ohledu na pachatele, to je celé.

3 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2860x
Jsem táta dvou dcer, tedy dle nich již skoro mladých slečen. Stále miluji svoji ženu. Smekám před ní, že to se mnou tak dlouho vydržela. Mám rád svoji rodinu, mám rád svoji vlast, mám rád českou krajinu a dobré lidi. Mám rád starou českou kuchyni a dobré víno (raději bílé, než červené) a mám rád táboření. Moje práce a koníčky mi zabírají skutečně hodně času, přesto bych se chtěl vyjádřit k dění v ČR, EU a ... osobně na stránkách bloku.
PS: A taky mě baví:
........... relaxing at home with a nice drink and a beautiful sexy female :-)
.............. Zde na iDnes jsem již před lety začal pod značkou:
"paltt".