Evropský soud stvrdil, že říci pravdu o Islámu je trestné!

Máte pocit, že pouze v České Republice je vymahatelnost práva tak nějak na levačku? A co třeba v Rakousku? Elisabeth Sabaditsch-Wolff na jednom ze svých vystoupení poukázala na obecně známou skutečnost, že prorok Mohamed byl pedofil. Za toto tvrzení byla oceněna rakouským soudem ke 3 letům ve vězení a nebo pokutě 480 Euro. Odvolala se nicméně k vrchnímu soudu v Rakousku a je odhodlána jít se svou obhajobou k Evropskému soudu pro lidská práva, takže rozsudek zatím není právoplatný.

 

Co vlastně prohlásila: “Prorok Mohamed byl pedofil, neboť souložil s nezletilým děckem”. Toto je historicky doložený fakt. Muslimové nepopírají to, že Ashia Mohamedova manželka, měla v době své svatby s Mohamedem celých 6 let. A v době kdy bylo manželství tzv. naplněno, ji bylo 9 let. Což znamená, že byla ještě děcko.

Jenže kdo a proč si vlastně přeje její potupení a její odsouzení? On totiž soudce prohlasil, že pedofilie je sexualní orientace, která je výhradně, nebo převážně zaměřena na děti. Přesto se nevztahuje na Mohameda, neboť ten se prý oženil s Ashio když jí bylo 18 let.

Odkaz: http://www.internationalfreepresssociety.org/2011/03/law-in-austria-guilty-for-questioning-islam/

Podle doložených faktů se pan soudce minimálně mýlí. Proč? Kdo si přeje, aby se Islám ukazoval v Evropě v příznivém světle? Multikultura rozhodně není otevřená kritice a to žádné.

Ono totiž, a to si přiznejme na rovinu, nevěřím moc v úspěšné odvolání se u Evropského soudu pro lidská práva. Ohnout se dá pravda všelijak a překroutit se nechá kde co. Ostatně to nám nedávno předvedl komisař Rady Evropy pro lidská práva, pan Thomas Hammarberg. Dle něho jsme rasistická společnost s hluboce zakořeněnou nenávistí vůči rómům.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Krchňák | pondělí 14.3.2011 21:02 | karma článku: 37,72 | přečteno: 4031x