Dva se honí, závodí jako blázni, způsobí nehodu, ale…

Pouze jeden z nich je vinen! Druhý řidič ne. Ale kdeže, to je přece pouze svědek! Na něj jsou policie a státní zastupitelství krátké.

Je to s podivem. Ačkoliv sděl za volantem druhého „závodního“ auta, a honil se s prvním Nissanem. Ačkoliv existuje záznam, že se již před oním slavným srazem vytuněných Nissanů choval jak magor – kdo jiný závodí takto v Pražských ulicích? Tak on nic, on je neviňátko. Je si tak nějak rovnější před zákonem i justicí v ČR.

Ujetí z místa nehody? Neposkytnutí pomoci? Ale vůbec ne, jen holt drobátko pospíchal, a tak si nestačil všimnout co se děje okolo něj. Nebo, že by řídil se zavřenýma očima? Neviděl? Nechtěl vidět???

Demokracie jako taková v ČR je v troskách, 118ti členná koalice, pokud se zrovna nehádá mezi sebou, tak všechny takzvané reformy (spíše řekněme odebírání peněz), protlačuje silou bez jakékoliv komunikace s odborníky, opozicí nebo snad dokonce veřejnosti. O jakési pluralitě nemůže být řeč.

Vaši volení zástupci, vaši Bozi rozhodli, a ty občane jdi se klouzat. Vlastně, za pár let budou volby, něco ti naslibujeme a bude zase dobře.

Vstaňme od piva a nenechme se dál klamat. Přestaňme tolerovat bezuzdné utrácení za nekvalitní silnice, Pandury, Gripeny. Přestaňme tolerovat tuto sprostotu.

Je čas někomu nakopat zadnice.

Naši občané si bohužel asi ještě neuvědomují vážnost situace a do jaké bídy se řítíme, jestli tu bandu zločinnou neodstavíme od moci a zákonodárnosti, že ještě budeme rádi vzpomínat na totalitu, která je proti těmto slabý odvar.

Co uděláte, když někdo přivede Vaší firmu na pokraj bankrotu? Okamžitě vyházíte a potrestáte celé vedení, postaráte se o to, aby šli do kriminálu a dosadíte si tam nové a schopné lidi. To samé platí pro stát.

Takže: vyházet od koryt, pozavírat, důsledně potrestat ony nepotrestatelné Bohy!

Autor: Karel Krchňák | úterý 24.5.2011 20:04 | karma článku: 31,79 | přečteno: 2287x