Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Juraj 1

30. 8. 2011 9:18
Tak kolik to je peněz?

Sakriš, tak to někdo posečítejte. Kolik je to  kaček za rok? Kolik korun na jednoho nepřizpůsobivého?

0 0
možnosti
PK

repanak

29. 8. 2011 20:35
Represe je sice nutná,

ale vždy je nejdůležitější problémům předcházet. Katastrofální chybu udělal už Beneš tím, že odsunul sudetské Němce. Nebyli to žádní svatoušci, jejich hlavním městem málokdy byla Praha, ale špičkový politik mohl předpokládat, že Němci stejně jako Japonci ztratí svoji agresivitu. Vyprázdněný prostor zaplnili v nemalé míře Cikáni ze Slovenska - v historických zemích jich bylo pomálu. Další problém je jejich obrovská natalita a nejsem si vůbec jist zda by restrikcí - omezení či zrušení dávek apod. došlo k jejímu poklesu. Kolem r. 1960 se uvádělo, že v tehdejší ČSR (včetně Slovenska) žilo cca 100 tis. Romů - dnes? Možná 8-10x tolik. Za socialismu existovaly nereálné představy o jejich začlenění do české společnosti, po r.89 zase, že - trh vyřeší vše, nebo uděláme romské "můzeum" a památník Lety apod.

0 0
možnosti
PK

repanak

29. 8. 2011 20:42
Re: Represe je sice nutná,

Myšlenka pracovní povinnosti, i když není tržně-ekonomicky rentabilní, je správná. Nelze v Evropě uplatňovat demokracii západního typu pro všechny, tak jako ji nemohu úspěšně realizovat v Afganistanu, Iráku aj. Pohromou je a to i v ostatních státech - další generace neevropských, které už vyrostly v Německu, Francii, jsou daleko horší než 1.vlna.

0 0
možnosti
P

pekomas

29. 8. 2011 19:56
Dobře napsané.

Teď by to ještě chtělo zvežejnit ty jména NNO a všechny ty o.p.s. a jit se podívat k nim co a jak dělaji. Jakámají výsledky, Kdo to je......to bude určitě samej cikán.......

0 0
možnosti
FB

paltt

30. 8. 2011 0:24
Re: Dobře napsané.

Děkuji. Snažil jsem se. :-)

Jenže co je to platný, pokud toto jsou holá fakta, s kterými odpovědní prozatím nejsou ochotni NIC udělat. Tak jim to holt musíme dostatečně připomínat.

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

29. 8. 2011 15:05
...

Abych si tak trochu zaparafrazoval: "neni to tak jednoduche" - s krmenim ptaku a jejich "odmenou" mam sve neblahe zkusenosti.;-). Jinak naprosty souhlas. Ten skutecny had nebyl predstavovan Cikany. Ten hroznys jsou NGO a tzv. "neziskove" organisace (mam takovy obsedantni pocit, ze to "neziskovy" se vztahuje k objektu jejich zajmu, nikoliv k provozovatelum). Bohuzel, hroznys si mezi svymi "chranenci" vychoval docela slusnou krajtu (proto to "had nebyl" vyse, nebot ted uz parazituje i znacna cast Cikanske populace).

Vzpominam si na zacatek devadesatych let, kdy se do Cech zacali hrnout loupezive hordy ze Slovenska, Madarska, Rumunska. Cikansti starousedlici, ktere jsem v te dobe znal,  z takoveho vyvoje byli nestastni a Uhlum, pozdeji Kocabum a dalsim vyderacum majority nemohli prijit na jmeno. Oni uz v te dobe presne vedeli, jak cela tahle maskarada dopadne, ze za ni v prve rade zaplati oni.

0 0
možnosti
K

krejcos

29. 8. 2011 16:37
Re: ...

Cikánští starousedlíci, jak říkáte, byli z toho nešťastní, ale nikdy proti tomu nic neudělali, i když na rozdíl od nás mohli.

Nikdo z nich tehdy neřekl, že nestojí o žádné romské poradce, nikdo nepřišel do Kotle TV Nova zeptat se řvoucího Ščuky, za koho vlastně mluví a jakým právem. Oni jenom mlčeli, což znamenalo souhlas.

4 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

29. 8. 2011 13:34
není to tak jednoduché

ono je to svého druhu výpalné.....a může být dokonce vysoce funkční, pokud k němu patří i nekompromisní vymáhání žádoucího chování. Takže zcela zrušit ne, ale použít jako cukru v kombinaci s bičem a trvat na cílech. V této kombinaci je efektivnější než náklady na izolované restriktivní opatření na tlumení kriminality.

Morálku nechám stranou.....posuzuji jen výši výdajů kontra efekt.;-) Jinak souhlas s článkem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2860x
Jsem táta dvou dcer, tedy dle nich již skoro mladých slečen. Stále miluji svoji ženu. Smekám před ní, že to se mnou tak dlouho vydržela. Mám rád svoji rodinu, mám rád svoji vlast, mám rád českou krajinu a dobré lidi. Mám rád starou českou kuchyni a dobré víno (raději bílé, než červené) a mám rád táboření. Moje práce a koníčky mi zabírají skutečně hodně času, přesto bych se chtěl vyjádřit k dění v ČR, EU a ... osobně na stránkách bloku.
PS: A taky mě baví:
........... relaxing at home with a nice drink and a beautiful sexy female :-)
.............. Zde na iDnes jsem již před lety začal pod značkou:
"paltt".