Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu, umělá inteligence kladla tak hloupé otázky, že by bylo prihodnejsi nazvat ji umela demence

0 0
možnosti
KJ

Umělka žádné dotazy nekladla.

Představuji si to tak, že pár dnů před "debatou" vygenerovala nějaké shluky otázek, chlapci a holky k tomu sedli, udělali selekci, vybrali po jednom, za pět minut nastříhali video a pak to už jenom pouštěli z MPG nebo z něčeho takovýho.

Pustit Matyldu on-line by bylo moc rizikové - co kdyby se utrhla z řetězu a zeptala se na něco jinýho ?

0 0
možnosti
Foto

Matylda byla skvělá. Matocha s Veselým jsou s ní určitě spokojeni. Vyplnila čas a nic od ní nehrozilo. Opozice byla o trochu smělejší:-)

0 0
možnosti
Foto

J63o43s35e46f 47B23á33r54t11a

7. 10. 2021 15:00

Proč se nedívám na debaty? Nezajímají mě otázky aktivistických moderátorů.

2 0
možnosti
Foto

Už jsem si všiml, že Vy nemusíte nic vidět a nic číst ze drojů, o nichž máte svou představu, abyste je pak mohl nestraně a nezaujatě hodnotit:-)

2 1
možnosti
JL

AI by mohla být zobrazována jako cokoliv - mimozemšťan, zelený mužíček, žába nebo třeba krokodýl, ale nevím, proč by to měla být hezká ženská? Je to sexistické, AI nemá pohlaví. A proč je hezká? Čili pro lidi akceptovatelná a lákavá? Abychom platili vědce, aby v produkci pokračovali.

0 0
možnosti

Vidíte, já jsem k té debatě na tomto blogu něco napsal a ona MATYLDA mi z té snůšky názorů vypadla. A chtěl jsem jí zmínit... Dobře, že jste to připomněl. Něco tak neskonale stupidního, které to všechno mělo pravděpodobně nějak odlehčit, jsem ještě neviděl a neslyšel.

4 0
možnosti
Foto

Byl jsem první, kdo napsal o této Superdebatě blog - byť na mediálním, nikoli politickém základu - a Matylda mi z toho rozhodně vypadnout nemohla. ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1725x
No tak určitěěěěě ...

Seznam rubrik