Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Soudy se změní, až budou soudci odvolatelní. Dřív ne.

0 0
možnosti
JP

Ano soudci jsou nezávislí, především na zákonech. Ano lidská práva má především spodina společnosti  (a horních 10 tis.). Běžný daňoví poplatník se spravedlnosti dočká jen výjimečných případech-

0 0
možnosti
JN

jsou-li soudci dozivotni, nezavisli, neodvolatelni, neomylni, nekontrolovatelni vznikne to same, co vznikne u dozivotnich, nezavislych, neodvolatelnych, neomylnych a nekontrolovatelnych poslancu a ministru.

0 0
možnosti
VR

Vážený pane,

jsem ochoten se podepsat za celý obsah Vašeho článku. Současný justiční systém se ve většině kauz i problémů řídí zásadou, že "občané České republiky mají právo na spravedlivý a nestranný proces a na "rovnost zbraní" v tomto procesu podle stupně své blbosti a kapitálu jednotlivce""! K tomu přispívá zejména dosud státem tolerovány systém výběru a vzdělání právníků, a to systém "plzeňských rychlokvašek a "vinných sklepů".

S úctou

Ing. Vladimir RUDOLF.

1 1
možnosti
JS

Bezvýhradný souhlas. Pouze dodám, že za chyby musí každý plati, tedy i soudce. Musí se skončit se sloganem, že pokud se sejdou 2 právníci mohou mítí na problém 3 právní názory. Pokud je pouze jediný správný názor u techniků, lékařů musí to platit i u právníků.

1 1
možnosti