Jak imigranti oplácejí Británii za azyl

To, co se děje v Británii, velmi nahrává všem odpůrcům přijímání nových imigrantů. Británie jim před lety otevřela dveře a vpustila je dovnitř. Avšak úřady udělaly velkou chybu - nedonutili příchozí naučit se anglicky a asimilovat. Dopustily vznik ghet. Počáteční vděk vzal za své. Místo aby se imigranti učili anglicky, chodili do veřejných škol a všemožných kurzů, které stát a město pro ně pořádá, a začali pracovat a společnosti vracet, flákají se na ulicích a v ganzích otravují život slušným lidem. Když došlo ke snižování veřejných rozpočtů a k šetření, a snížily se sociální dávky, začínají nahlas křičet, jací jsou chudáci.

 

Jako tlupa sociálně méněcenných

Pak stačí, aby v přestřelce s policií zahynul jeden z gangsterů, a už jdou všichni do ulic. Imigranti jsou často sociálně velmi nevyzrálí - asi nemají nějaké komunitní vedení, nějaké všeobecně uznávané vůdce s rozhledem, kteří by rychle pochopili vážnost situace a pouliční násilnosti rychle zatrhli.

Původní protest proti neobjasněné smrti gangstera se zvrhnul v ničení společného i soukromého majetku, mlácení policistů. Jak sami obyvatelé Tottenhamu řekli v televizi, výtržníci si neváží cizí práce a žádných hodnot. Jsou parazité.

 

Sociální důvody jsou zástěrkou - jde o kriminálníky

Násilníci jen rabují luxusní obchody s drahou elektronikou a šperky. Mají hlad? Ne. Nemají. Ó, kde jsou ty doby, kdy chudí kradli jídlo, protože měli hlad? Kdy Jean Valjean byl odsouzen do káznice za krádež pecnu chleba pro hladové děti. Jakou sazbu dostanou tito násilníci?

Dnes jsou mladí imigranti (ale i původní obyvatelé) pod silným tlakem reklamy a chtějí mít vše, jako většinová mládež - i bez práce a mzdy. Když to nejde jinak, tak to ukradnou či uloupí. Výrostci totiž loupí i ve dnech na ulicích - okrádají kolemjdoucí.

Chovají se jako primitivní zvířátka, kterým je úplně jedno, co se stalo v Norsku a jak to nahrává všem odpůrcům imigrace. Nemají radu moudrých, kteří by jim řekli, že kvůli nim se už do Evropy dostane mnohem méně potřebných. Potřebuje Británie takhle primitivní obyvatele? Neměla by pouštět jen vzdělané a slušné? To prý je dikriminace.

Hlasy, které volají po vystěhování těchto kriminálníků zpět do původní země, asi mají pravdu. Proč si to Angličané mají nechat líbit?

Ještě, že žijeme v tak klidném a nudném Česku.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Phdr. Karel Červený, Msc., Mba | úterý 9.8.2011 15:15 | karma článku: 36,41 | přečteno: 3064x