Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Nemám dost sexu, ale nerozvedu se

Vždycky jsem měl větší sexuální apetit. Občas se mi podařilo narazit na ženskou, která mi stačila v posteli. Jenže mi bohužel nestačila jinde. Můj nejlepší přítel se oženil na základě super sexuální chemie, už je rozvedený, poučil se, že sex není jediné, co drží manželství. Já to věděl i bez příšerného manželství. Já jsem se oženil s někým, o kom jsem věděl, že nemá stejné potřeby v posteli. Jsem masochista? Blbec? Budu litovat?

Věděl jsem, do čeho jdu. To neznamená, že nejsem občas frustrovanej. Nejsem nevěrnej, nechodím do bordelu. Nemám milenku. Chtěl bych víc sexu, ale vím, že partnerka ne. Ale proč jsem si ji vzal? Kvůli sexu? Ne. Je chytrá, inteligentní, hezká, příjemná, umí vařit, má mě ráda, respektuje mě, je věrná, je dobrá kamarádka, rozumíme si, máme stejný názory na výchovu dětí i stejné politické preference,  je to moje spřízněná duše, a spřízněná duše nemusí být se vším všudy, je spřízněná duše fyzická nebo psychická? A není psychika důležitější?  Je to skvělá matka, nemohl bych najít lepší. Je to krásná ženská. Proto s ní jsem. Chybí mi sex? Jo. Znamená to, že se mám rozvést a zničit domov, vzít dětem mámu i tátu pod jednou střechou? Dá se žít bez sexu? Projevuje se frustrace? Občas. Pohádám se s ní. Ale NIKDY bych ji neopustil. Je to totiž moje žena, ať se děje, co se děje a já věděl, do čeho jdu. Sex je fantastickej, ale není jediný tmel manželství.

 

Tohle není můj příběh, i když píšu v ich formě. Je to  jeden můj známý, kdo mluví. A já ho děsně obdivuju. Má naprosto fantastickou rodinu. Nevím, jestli bych dokázal žít jako on, ale obdivuju ho.

Vím, že sex samotný nestačí. Měl jsem štěstí a narazil jsem na pár žen, které byly v posteli náruživé a  naprosto báječné. Chemie doladěná k dokonalosti, orgány jako by dělané, aby patřily k sobě. Jenže na život to nestačí. Hádky se nedají řešit tím, že půjdeme spolu do postele a tím se hádka přežene a zamete pod kobereček. Za chvíli je z toho pěkná hora... dobrá chemie nemusí nutně znamenat soulad v názorech. A když se neshodneme v názorech na život, máme jiný priority, jinak vidíme důležitost toho či onoho, jak spolu můžete žít? Jednou z tý postele musíme vylýzt. Někdo má to štěstí, že narazí na ženskou, která je fajn osoba a je fajn v posteli. Někdo ne. Ale když už k tomu dojde, že se vezmou dva lidi, kteří mají jiný sexuální potřeby, pokud tam nejsou alkohol, drogy, týrání psychický nebo fyzický, dává smysl rozbíjet rodinu pro vlastní sexuální potřeby? A je to vždycky výhra v loterii?

Manželství všeobecně ničí sex. Rodičovství je pak nápor ještě větší. Po dětech to není stejný. Není. I s osobou, se kterou si tak rozumíte v posteli, zjistíte, že jste utahaní, že máte deadline v práci, že se nic nestane, když to nebude dneska, protože ona je doma furt, není to jako u chození, když všechny cesty vedou do postele... člověk se musí snažit, ne vše mu bude naděleno na stříbrným podnose.

 

Takže v dlouhý odpovědi na článek paní Ivanky můžu akorát říct, že pan Jirka to moc dobře nevyřešil, nakonec není tak odlišný od jeho Jitky, oba jsou podvodníci.. A pan  Martin je stručně řečeno vůl. Když něco nefunguje v době randění, nebude to zázračně vyřešeno manželstvím. Jestli si Eva prohlíží ruce a telefonuje a fakt se tak nudí, jestli nebude chyba na příjimači obou...a ta tam asi byla vždycky. Každej, kdo s někým chodí, by s tím člověkem měl jet na dovolenou a být zkusit s tím oním 24h denně a uvědomit si, že chození není manželství a že jsou věci, které se časem stanou steterotypní, ať chcete nebo ne. A hrozně rád bych si přečetl, co by řekla Eva a Jitka, jak strašně trpí.  A co si vlastně myslí Ivana?

Autor: Karel Boček | úterý 4.2.2014 10:49 | karma článku: 15,09 | přečteno: 1614x
  • Další články autora

Karel Boček

Zádušní za Jindru

Zmizel (aspoň do středy). Změna v životě, nechuť k psaní, vybral si. Jeho články si už asi nepřečtete. Možná to na mne jednou dolehne také - ta nechuť sdílet s ostatními své myšlenky. Nechť tedy pan Jindra najde klid v duši své.

29.4.2014 v 10:01 | Karma: 10,73 | Přečteno: 522x | Diskuse| Ostatní

Karel Boček

Báječní blogeři a blbí diskutéři

Čím to je, že někteří blogeři mají problém s diskutéry? A diskutéři jsou samozřejmě často i jiní blogeři. Je to pořád stejná písnička, jenže opakování je matka moudrosti, a tak postomilionté: O suprových blogerech (nadlidech) a o plebsu diskutérském (podlidech).

21.4.2014 v 10:16 | Karma: 19,82 | Přečteno: 1208x | Diskuse| Ostatní

Karel Boček

Vladko, vrať se nám! Jsi náš Vy vole ný?!

Následujúca riekanka je inšpirována mocným tekstom pánu Kovandu, ktorý smutní po pánu Majsterovi. Aj ja smutním a možno keď ho těražky poprosíkám mojým sonetíkom, obmekčím srdiečko pána. Pamatujte, oni mají špínu, my máme srdiečka...

7.4.2014 v 12:47 | Karma: 7,36 | Přečteno: 412x | Diskuse| Ostatní

Karel Boček

Nemám rád lidi,

nemám rád lidi ........................ ........................ ............................ ....................... ....................

7.4.2014 v 10:53 | Karma: 10,64 | Přečteno: 467x | Diskuse| Ostatní

Karel Boček

Menstruační kalendář do každý rodiny, zaručené rodinné štěstí!

Tento článek píšu, když je můj andílek v nějaký fázi cyklu. Nevím přesně jakým, ale až si koupím nový kalendář, jistě budu vědět víc. Dlouho jsem psaní tohodle článku odkládal, ale dneska jsem měl takovou energii, že jsem popadl můj Samsung a začal mýma rukama psát můj text. Takže si udělám kalendář, ostatně jeden den piju, druhej den mám kocovinu, jsem cyklický muž. Momentálně píšu střízlivý, uprostřed cyklu.

10.3.2014 v 11:23 | Karma: 16,31 | Přečteno: 1307x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Taxikáři říkal, že postřílí několik lidí. Policie u duševně nemocného našla pušky

2. května 2024

Psychiatrický pacient si na internetu koupil tři funkční historické brokovnice a tvrdil, že je...

Odbrzděná dodávka se zmrzlinou vjela do davu dětí, několik je vážně zraněných

2. května 2024  15:55

Na západě Kyrgyzstánu najela během kulturní akce do davu desítek dětí ve věku od 9 do 16 let...

Poslanci mohou jednat i přes noc, ANO a SPD odmítají výpověď bez důvodu

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  15:53

Přímý přenos Poslanci mají začít projednávat úpravu zákoníku práce. Stínový ministr práce a sociálních věcí Aleš...

Bez krytí celníky by Březinova skupina nefungovala, řekl žalobce v závěrečné řeči

2. května 2024  12:49,  aktualizováno  15:38

Soudní projednávání vynášení informací z Celní správy členům tak zvané lihové mafie se dnes dostalo...

  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1263x
Blogující, spící, bdící, diskutující, na všechno má názor, na všechno má odpověď, prostě rozumbrada

Seznam rubrik