Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RA

Je nás kolem 7.062.000.000. To je důvod všeho.. Umělé války už to neredukují ani náhodou, tak došlo na chemické zbraně v jídle, jako je aspartam (do roku 1960 registrovaný jako biologická zbraň pentagonem) a acesulfam místo cukru a podobně..

0 0
možnosti
JC

U nás na dědině se pokoušel jeden odvážlivec obnovit vepřín. Obyvatelé vsi ho vypískali kvůli nárůstu much. 

A já sám mám třeba problém s prodejem domácích králíků, nebo když každoročně nabízím na maso mladé kohouty.

Lidé asi nechtějí čerstvé maso. Asi jim ty levné blitky vyhovují.

0 0
možnosti
PK

Domácí zabijačka nám dá maso za cca 25,-/kg, máme králíky, drůbež. Vajíčka i zelenina, ovoce do marmelád a pálenky. Stačí nebýt líný. Jenže konzum naučil lidi hlavně závislosti, peníze smění za pohodlí a takto to po létech dopadá. Zajeďte ale na venkov, pokud se nezaleknete nemístnými poznámkami EU komisařů o kvalitě potravin zde nabízené, nakoupíte velice výhodně, čerstvě a chutně. A podpoříte [>-]

0 0
možnosti
FH

Není nic jednoduššího, než nekvalitní zboží nekupovat. Nemáte totiž pravdu v tom, že jiná alternativa neexistuje. Existuje a není ani tak výrazně dražší. Stačí jen trochu zapojit mozek a ne skuhrat na blogu. :-)

1 3
možnosti
PH

Tuny sajrajtů ze super- , hyper- ap. nelze nahradit nákupem kvality někde na tržištích nebo malých obchůdcích. Mluví se o tom, že na trhu je jen tak kolem 15 procent kvalitních potravin.

1 0
možnosti
RM

Jo, přesně je to bída :-(. Za poslední dva roky jezdím hodně často do Anglie, no a má to jeden neblahý důsledek - při nákupu v drtivé většině českých obchodů je mi do breku, a  to hlavně při nákupu základních potravin jako zelenina, ovoce, mléčné výrobky apod. Prostě děs Rv.

1 1
možnosti
ZK

Z49d62e93n24a 54K90o20č40í

2. 1. 2013 11:50

Jezdím nejenom do Británie. To, co kritizujete jste teda hodně mimo.

Zelenina, ovoce, maso, pečivo a základní mléčné výrobky jsou zcela srovnatelné.

Záleží spíš kde nakuputujete a od jakých dodavatelů kdo bere.

Rozdíl je spíš u těch o něco lepších výrobků : Lepší sýry, lepší jogurty, dražší druhy masa ......, ty se dají koupit i u nás, ale za ně si připlatíte.  

Spíš bych to viděl ,ale u drogerie, čokolád ....... které se vyrábí podle vyloženě odlišné receptury pro západní Evropu a  ( a levnější ) pro východ.

Mimochodem s tou siláží je autor úplně mimo, protože tento způsob konzervace krmení je znám už od konce 19 století a je dodnes používán i v západní Evropě. Pokud siláž u nás už tolik necítíte, je to tím, že kravíny jsou zrušeny a zemědělská výroba utlumena. !!

0 0
možnosti
Foto

No, jestli je to jedno z těch řeznictví řetězce Novák, tak to není české řeznictví, má jen český název.

0 0
možnosti
JH

J11a17n 28H44u89r24k55a

30. 12. 2012 1:51

koukněte na D-test a konkrétně třeba špekáčky ...budete v šoku ...toliko k rýpalům obhajující nepoctivost a nekvalitu níže ...důkazy hovoří zcela jednoznačně tak jak se zde chovají řetězce k lidem by v zahraničí rychle dojeli na konečnou

0 0
možnosti
FK

Jasne mate pravdu. To hnusny prosciotto, ten nechutnej parmazan, podradny portsky vino, popripade sunku s 97% masa, belgicky pralinky .... kdo by to zral. Zlaty komunisti!

12 4
možnosti
Foto

Tak přátelé, asi jsem jediný z vás kdo si pamatuje, že se po sklizni řepy se listí silážovalo a to k vůli lepší dojivosti. Dělal to můj dědeček, který byl sedlák a určitě by svým zvířatům nedal něco špatného a používal taky prostředky proti škůdcům! ;-(

0 0
možnosti
Foto

Možná si to spletl autor s kompostem :D

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky