Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

Saša

18. 1. 2011 9:09
Už jsem Vám to psal:

máte výrazně katolické názory.

0 0
možnosti
K

kmy

18. 1. 2011 10:46
Re: Už jsem Vám to psal:

Sašo, zkuste se na jakékoli názory podívat z většího odstupu, principielně. Nebo Vy jste praktikujícím katolíkem a dokážete se identifikovat s mým článkem? Pokud ano, beru to jako kompliment, přestože můj pohled na svět je spíše "univerzální" a náboženství jako takové vnímám jako prostředek k pochopení lidského ducha a nikoli jako definující či vymezující faktor.

Chcete-li přesto vědět, jaké náboženské, filosofické a další směry například na mne měly či mají vliv, odpovím chronologicky: konfuciánství, buddhismus, komunismus, křesťanství, humanismus, konzumerismus, zoroastrismus, taoismus. Možná tam je ještě něco dalšího, ale jen jsem tímto výčtem chtěl poukázat na to, že náš světonázor se většinou nedá jednoduše a jednoznačně pojmenovat. Lidská bytost je na to příliš komplexní :-)

0 0
možnosti
MO

mountbiker

17. 1. 2011 20:38
Už druhý článek od Vás mne zaujal

Líbí se mi Váš optimistický přístup k životu a cit vystihnout situaci. Jen tak dál R^

0 0
možnosti
M

mam.kvalitni.nazory.2

17. 1. 2011 21:25
Re: Už druhý článek od Vás mne zaujal

ja osobne bych to nenazval optimizmem, ale karmu si to zaslouzi. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Mladík tělem, pětatřicátník duší, stařec duchem. V ruchu nenápadný a tichý, v klidu hlučný a neposedný. Umělecky založen, přec na bohéma stroze žijící. Mezi přáteli známý pro svou abnormálně nezávislou povahu. Neúnavný žák školy ŽIVOTA.