TT se držela oblíbeného scénáře (ostatně si ho sama píše), zato Moravec chvílemi překvapil

Nemohu se zbavit dojmu, že nová vláda, která dostala po dlouhých hodinách předem čekanou důvěru, začala malými klopýtnutími.
Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

 

Nemohu se zbavit dojmu, že nová vláda, která dostala po dlouhých hodinách předem čekanou důvěru, začala malými klopýtnutími.

Rozpaky mám nad dosavadními výroky a opatřeními týkající se covidu, otázkami kolem studia Farského v USA a obsazením Ministerstva práce a sociálních věcí.

Po téměř hodinovém klání Jurečky (Ministerstvo práce a soc.) se Šmardou (předsedou ČSSD)  za občasné účasti moderátorky Primy TT jsem nabyl dojmu, že Ministerstvo měla dostat některá z dam, ať Richterová, nebo dvojčata (Pekarová-Adamová). Ne že by vyjadřování pana Jurečky nebylo dostatečně transparentní, věcně správné, ale přeci jenom chyběla tomu ta správná jiskra, kterou dámy, jak v minulosti prokázaly – vlastní. Pan Jurečka by se mě víc líbil jako ministr zemědělství, ale chápu, že je nyní na důležitějším místě.

Poté se TT zabývala ožehavým tématem, který se ostatně probíral i v OVM. A to půlroční neúčasti poslance Farského ve Žvanírně, nebo chcete-li jeho účasti na školení v USA. A rovněž se probíraly volební dary pro Starosty. Na obou televizních stanicích došlo ke shodě, že absence Farského není protizákonná, ale pouze nešťastná a dary Starostům asi nejsou nezákonné, ale kdyby byly nezákonné, tak že Starostové dary vrátí. Rozhodovat o tom bude ovšem instituce, ve které není žádný zástupce za SPD ani za ANO. Tedy žádný zástupce nynější opozice ve Žvanírně.

V OVM lehce Moravec zaútočil na předsedu Pirátů a trochu, leč neodbytně z něho páčil názor na dary pro Starosty. Chvílemi to vypadalo, ale skutečně jenom chvílemi, že fandí opozici, která pochybné dary pro Starosty rozmazávala i na nekonečném jednání v souvislosti vyslovení důvěry nové vládě. Předseda Pirátů pak docela podrobně vysvětloval světlou budoucnost (ha,ha,hi,hi) digitalizace našeho státečku.

Debilně jsem došel k názoru, že jestli jste se nedívali, tak že jste o nic nepřišli.

 

 

Autor: Otto Kamm | neděle 16.1.2022 15:01 | karma článku: 31,49 | přečteno: 1049x
  • Další články autora

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 30,99

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01

Otto Kamm

Verdikt

24.1.2024 v 13:52 | Karma: 39,15